» »

İhanet hakkında 9 gerçekler

İhanet hakkında 9 gerçekler İhanet hakkında 9 gerçekler İhanet hakkında 9 gerçekler
Cesaretinizi topladığınızda ve sıkıcı ailenizi günlük hayatınızı karabiber hayali ihanetiyle çeşitlendirmek istediğinizde, her şeyden önce referans kitaplarını okuyun. Yeni başlayanlar için, bu dokuz gerçek faydalı olacak.

1. İhanet ve evlilik

2005 yılında yapılan bir İngiliz bilim insanının araştırması, yeni evlenmiş yedi kadından birinin evliliğin ilk yılında eşini değiştireceğini gösterdi. Sadakatsiz eşlerin% 60'ının tüm yıl boyunca ortaklarıyla yasal ilişkileri vardı.

2. İhanet ve etrafınızdaki insanlar

Eşinizin yanlış bir şey yaptığını bilmiyorsanız, size kesinlikle iyi dileklerimle söylenecektir. İstatistiklere göre, erkeklerin% 44'ü ihanet gerçeğini kendi başlarına öğreniyor, bir ortağından% 30,% 21'i - şans eseri, geri kalan% 3'ü salonun yardımını istiyor.

3. İhanet ve İnternet

Kimi değiştireceğinizi bilmiyorsunuz - arama motoruna sorun. Anket, İnternet kullanıcılarının% 30'unun sosyal ağlara gittiğini, orada sınıf arkadaşlarını aramayı değil, sıradan seks için ortakları olduğunu gösterdi. Bazıları başarılı: İnsanların% 10'u en az on partnerle seks yaptı. Kullanıcıların% 80'i İnternet'in yaşamları üzerinde olumlu bir etkisi olduğunu kabul etmiştir.

4. İhanet ve IQ

London School of Economics'ten bilim adamları öğrendi: IQ’u daha yüksek olan erkekler ortaklarını daha az sık değiştiriyor. Bazı nedenlerden dolayı, bu ilke kadınlar için geçerli değildir.

5. İhanet ve hamilelik

Büyük olasılıkla, bir kadın yumurtlama sırasında ihanete karar verecek. Bu zamanda hormonal seviyesi değişiyor, bilinçsiz bir şekilde doğmamış çocuğunu sağlıklı ve güçlü bir baba olarak isteyebilir ve sonuç olarak aktif olarak sola gidebilir.

6. İhanet ve DNA

Bir erkeğin, eşinin kendisini aldattığını belirleme olasılığı daha yüksektir. Bu sadece genlerden kaynaklanıyor - ihaneti tanıma yeteneği DNA'nızda.

7. İhanet ve Ahlak

Evlilik aldatma - Amerikalılara göre, en ölümcül günah. Pew Araştırma Merkezi'ne göre, ABD sakinlerinin% 88'i zina ahlaksız davranışların ahlaksız olduğunu düşünüyor (sırasıyla vergi kaçakçılığı ve sarhoşluğu ikinci ve üçüncü sırayı alıyor).

8. İhanetin zararı hakkında

Eğer önceki yedi olguda sağlıklı ve güvenilir bir ilişki olduğumuzu henüz anlamadıysanız, şunu bilmelisiniz: ihanet yıllar içinde biriken her şeyi yok etmenin kanıtlanmış ve güvenilir bir yoludur. Aldatmanın sadece% 35'i boşanma ile sonuçlanmamaktadır.

9. İhanetin faydaları

Bununla birlikte, burada da bir çekincesi var: Amerikalı psikoterapist Mira Kirshenbaum “İyi insanlar sola gittiğinde” kitabında hile yapmanın bir evliliği güçlendirebileceği görüşüne bağlı kalıyor. Bir kadın “Hayatında uzun süre kendini ifade etmeni engelleyen güçler var. Yeni bir roman, kendini korumanın en iyi yolu” diyor.
Yinede kararlıysanız bizim mersin bayan escort sitemizden en güvenilir bayanları seçin ve prezervatif kullanmayı unutmayın.