» »

İhtiras

İhtiras
Enstitüden eve çok yorgun geldim. Banyo yaparak, şarkı söyleyerek ve çevrimiçi sohbet ederek yatağa gittim. Sabah oldukça taze kalktım ve dünkü yorgunluk hiç hissetmedim. Orhan aradı ve akşam gelmem gerektiğini söyledi. Bir buçuk yıldır onunla tanışmıştık. Onu sevdiğimi söyleyemem ama benim için değerliydi. Birlikte rol oynamayı sevdik. Hanımefendisi olduğumda çok severdi. Zaten iki saat bir gün. Gittim duşa. Suyu ayarladıktan sonra küvete girdim.
Sıcak su akışları hassas cildimi okşadı. Bir an için gözlerimi kapattım, hoş bir anın tadını çıkardım. Neden burada olduğumu hatırlayarak, bir bez aldım ve ona bir duş jeli uyguladım. Köpüğü yavaşça ovma bezinden vücuda yaydı ve hoş bir okşama suyunun tadını çıkarmaya devam etti. Parmaklarımın Labia süngerini nasıl okşadığını fark etmediğim için çok heyecanlandım. Bir eliyle duvara yaslan, mastürbasyon yapmaya devam et. Islak ve nazik bir klitoris üzerinde bir parmak sürdü. Benim için bir zevkti. Su vücudumu okşadı ve el ise vajinamı. Kendimi hafif bir orgazma getirdikten sonra, yıkadım, kurutdum ve Orhan'in mersin escortun yanına gelişine hazırlanmaya başladım.

Söz verdiği gibi altıda geldi. Kapımın eşiğine zar zor girdikten sonra dudaklarımı öpmeye başladı. Yakında yatakta yattık ve bir bütün öpücüğe gömüldük. Aniden onu uzaklaştırdım ve soyunmasını söyledim. O itaat etti bana. Sonra da beni soyundurmasını söyledim. Yine de itaatkar bir şekilde yapdı. Kısa bir süre sonra yatağın kenarında oturdum, bacaklarımı açtım ve Saçlarını tuttuğum Orhan, bana özenle yaladı. Sıcak dili vajinamın tüm akıntılarını yaladı. Onu koynuma daha çok daldım ve daha sıkı yalamaya başladı. Dil süngerler arasında süzüldü, içeri girdi ve klitoris ile oynadı. Bunu gerçekten çok sevdim. Bu kolay amımı yalaması uzun sürmedi. Adamın yatağına yatmasını söyledim ve ona tırmandım. Önümde onun güzel bir üyesi vardı. Yavaşça eline alarak, yavaşça yukarı ve aşağı hareket etmeye başladım. Hemen hızını hızlandırdı ve başını emmeye başladı. Onun penisi ile bir dil oynadım ve Orhan bunu severdi. Emmeye başladım. Yanaklarımı almaktan zevk aldım. Horoz ağzımda sıcak bir şekilde zonkladı. Açgözlülükle başını yutarak, hızı hızlandırdım ve daha güçlü emmeye başladım. Yarrağı ağzıma sıcak sperm attı. Yuttum, penisini emdim ve vajinaya sokarak adama tırmandım. Benim amım sıkı gövde sarılı ve bana daldı. Yukarı ve aşağı hareket etmeye başladım. Bunu hızlı bir şekilde yapmaya başladım ve hemen hoş bir his kasıkta ortaya çıkmaya başladı, penis hızlı bir şekilde benim deliğime uçuyordu. Orhan pelvisimi hareket ettirmeme yardım etti. Bir arkadaşını kelimeler olmadan anladık ve mutluyduk. Oda inilti ile doluydu ve vücudumuz gelen orgazmdan rahatladı.
Orhan'in kendi içinde hissettim, tüm kedimi hissettim. Her milimetrenin penisini geçiyormuş gibi hissediyordum. Vahşi, genç bir aygırın üzerine binen bir binici olarak adama binmeye devam ederken, kafamı geri çevirdim, inlemim geldi. Bitirdim ama Orhan henüz bitmedi. Hareketlerimi durdurdum ama bu adamı durdurmadı. Beni alttan almaya devam etti. Bu beni deli etmişti. Böyle bir şeye dayanamadım ve yüksek sesle bağırdım. Beni mutlu etti ve bitirdi. Vajinamda sperm yayıldığını hissetmekten mutlu oldum. Yanlara yaslandım, Orhan'in kucakladım ve yine tutkulu bir öpücükle birleştik. Adam beni tatmin etmek istedi ve eli benim amıma dokundu. İki parmak içeri girdi ve hareket etmeye başladı. Benim amım tüm sperm oldu ve parmaklarını kolayca kaydırdı. Biraz inildedim. Orhan hızlı mastürbasyon yapmaya başladı ve şimdi tekrar çığlık attım, orgazmdan kıvrandım. Bitirince uzandı.
Orhan kendi göğsüne bir kül tablası koydu ve sigara içtik. Sonra duş aldık ve uyuduk.