» »

İlk hoş geldiniz bakışı

İlk hoş geldiniz bakışı İlk hoş geldiniz bakışı İlk hoş geldiniz bakışı
Kafelerde, parklarda, bilimsel sempozyumlarda ve erkek kalabalığındaki diğer yerlerde, siz ve Mersin escort kız arkadaşlarınız ayakta duruyorsunuz ya da sıkı bir şekilde oturuyorsunuz ve tutkuyla iletişim kuruyorsunuz. Şüphesiz, akıllı ve iletişimsel kızlar izlenimi veriyorsunuz. Şüphesiz genç insanlar size dikkat ediyorlar. Büyük olasılıkla, bazıları tanışırken istekli bir şekilde inisiyatif alacaklardı, ama... Normal bir erkeğin başka birinin konuşmasına girmenin uygun olduğunu düşünmesi pek olası değildir. Sadece delinin teki.
Siz ve arkadaşlarınız sohbet edebilirsiniz, ancak çevrenizde bir veya iki katılımcı için yer bırakacak şekilde ayağa kalkmanız tavsiye edilir. Asıl önemli olan aşırıya kaçmamaktır, çünkü birbirinizden hiç uzaklaşırsanız ve av arayışında salonda gözlerinizi gezdirmeye başlarsanız, ciddi bir ilişkiyi hedefleyen bir adam korkar.

Eğer hoşunuza giden bir gence bakmanın, her şeyi hemen anlayabilmesi için yeterince çarpık olduğunu düşünüyorsan, içgüdülerinin peşinden koşan riskli adamları sürekli tekrar tekrar arayacaksın. Terbiyeli, mantıklı bir adam, yaklaşmadan önce, bakışının tesadüfi olmadığından ve onun için tasarlandığından emin olmalı.
İlk hoş geldiniz bakışınız (en fazla üç saniye) uygun bir tepkiye neden olmazsa, bir süre sonra yarışmacıya bir kez daha bakın (şimdi daha uzun süre) ve ona nazik bir şekilde gülümseyin. Sanki bir adam ona hiç benzemediğini teyit ediyor gibi görünüyor. Bu işe yaramazsa, genç adamla kendin konuşmak için bir sebep bulmaya çalış. En azından özgür olup olmadığı belli olacak.

Bir erkek ne kadar güzel olursa, görünüşüne olan benlik saygısını o kadar çok geliştirir ve reddetmen onun benlik saygısına o kadar acı verir. İşte bu yüzden «ilgisiz» insanlar sana göz kulak olduğun insanlardan daha sık yaklaşıyorlar. Yakışıklı içten içe, şu anda salonu tüm dürüst insanların önünde görerek geçeceği düşüncesiyle titriyor ve sen ona kapıdan dönmesini sağlıyorsun.