» »

İlk kez anal seks

İlk kez anal seks İlk kez anal seks İlk kez anal seks
Anal seks, normalden farklı olarak, bazı ön hazırlık gerektirir. Yeni başlayanlar için hangi pozları seçmelisiniz ve akrobasi efektleri ile deneyimli olanlar hangilerini denemelisiniz? Anal sekse kapıldınız, aşağıda mutlaka denenmesi gereken birkaç poz var. İlkin. Bir erkeğin sırtında yattığı ve kadının penise bağımsız olarak oturduğu pozisyon. Burada kontrol tamamen kızdadır ve cinsiyetin ne kadar derin olacağına karar verir.
Kızın kendini güç için test ettiği iyi bir poz.
Kaşık pozu. Kız ve adam yan yalan. Artı, penetrasyon sırasında herkes rahat bir durumdadır, kaslar gergin değildir ve güçlü bir baskı yoktur. Buna ek olarak, kız açık ve okşamak kolaydır, böylece daha özgür ve daha özgür hisseder. Deneyimli profesyoneller için. Kızın bulunduğu diz-dirsek pozu, bir erkeğin süreci tam olarak kontrol etmesini sağlar.

Bu nedenle, bir kadın tamamen güvenmeli ve ilk kez anal seks yapmamalıdır. Bu pozisyonda adam arkadan girer, derin penetrasyon ve hızlı sürtünme elde edebilirsiniz. Akrobasi. Poz, bu yönde ilk kez denemeyen anal seks kullanıcıları için tasarlanmıştır. Mersin escort kız karnında yatıyor ve bacaklarını biraz yayıyor. Genç adam yavaşça yukarıdan sarkar ve penisini anüse sokar.