» »

İlk kez kıçımı becerdiler

İlk kez kıçımı becerdiler İlk kez kıçımı becerdiler
Herkese merhaba! Ben Mersin escort Maya, ve şimdi son zamanlarda başıma gelen hikayemi anlatacağım.
Yine de, bir çocuk olarak, her zaman bulutlarda yaşıyorum, kendimi bir prenses olarak hayal ettim, beyaz bir at üzerinde bir prens beni takip ediyor, Kısacası bir masalda yaşıyordu ve gerçek hayat bilmiyordu. Şu anda erkek arkadaşımın benimle ne kadar zor yaşadığını, ne kadar dayandığını fark ettim.
Yılmaz uzun zamandır biliyorum, onu hemen sevdim, aramızda ve yaşta yeterince büyük bir fark vardı, ancak bu kişi yanımda olsaydı, her şeye gitmeye hazırdı. O anda ordudan geri döndü ve ben okulu bile bitirmedim. Tanışmamız için hala çok küçük olduğumu düşünüyordu, bazen de merhaba demek istedim ve sonra gece ne yapacağımı bilmeden ağladım. Ben onu çok sevdim.
Sonra böyle bir akşam, bol ağlayarak, ben karar verdim, ne olursa olsun, onu ele geçirmek ve bir plan düşünmeye başladı. Şey, başka bir şey, nasıl meydan okurcasına giyinmek, içmek ve ne kadar yanlışlıkla ona dokunmak aklıma gelmedi. Bir gün gece kulübündeydik, bir sigara içmek için balkona çıktık, yanlışlıkla kıçına vurdum, iddiaya göre, o zaman penisine dokundum. Bir an sonra, evde onunla birlikteyiz, domalıb duruyorum ve eteğimin altına elimi tırmanıyor, diğeri de pantolonunu pantolonundan çıkarmaya çalışıyor. Söylemeliyim ki, o gece çok iyiydik ve ilk başta beni becermesini istedim. Ancak, bir anda çıldırdım ve yırtılmaya ve çizilmeye başladım.
Yılmaz beni yakaladı, bütün gece benim hakkımda sürtünen bir orospu olduğunu söyledi ve şimdi bir üyeden atlamak istiyorsun, hayır, lanet bir genç, hiçbir şey yapamayacaksın, sadece kızlık zarı olmadan buradan çıkacaksın. Beni kucaklayarak odasına götürdü, o gece ebeveynleri yoktu, tatile gittiler ve bir hafta boyunca orada yalnız yaşıyordu. Ağladım ve beni becermemem için yalvardım, çünkü korktum ve onurumu sadece gelecekteki bir adam için tutmak istiyorum. Görünüşe göre bu, alkolle ısıtılmış beyni etkiledi, bir şekilde bir ayet. Sonra düşündüm ve benimle yatmayacağını söyledim, ama beni affetmesi için bir rotik çalışmak zorunda kalacağım.
Burada odanın ortasında gözyaşları ve sümüklerle oturuyorum ve pantolonunu indirdi, bir aptal ve bir pislik gibi patlamaya değer, evet o kadar büyük ki, bu boyutlardan korktum ve neredeyse bir kez daha uğraştım. Bu ona harika bir şaka gibi davrandı, emmek zorunda kalacağını söyledi. Bunu hiç yapmadım, sadece birkaç kez filmlerde gördüm. Bir eliyle alarak, önce kötü olacağını düşündüm, utangaç, yaladı, sonra ağzına sokmaya çalıştım ve neredeyse kusuyordum. Ona oral zevk vermek için bu kadar ürkek girişimler öfkeye yol açtı, öfkelendi ve ağzıma sokmaya başladı, kollarımı itmeye çalıştım, böyle bir baskıyı boğdum, penisini tüm boğazıyla hissettim, tekrar ağladı. İşte o boşaldı, bir şekilde onu sakinleştirdi, oturdum, maskara yanaklarından gözyaşlarına akıyordu ve ağzımdan sızan sperm, garip bir şekilde bana hoş bir tat verdi.

Beni banyoya sürükledi ve yıkamamı söyledi, arzusunu itaatkar bir şekilde yerine getirdim, sonra soyunmamı söyledi. Şu anda lavman çıkardı ve orada ılık su topladı. Elimi tutarken, beni tekrar odaya götürdü ve beni domaldıb eğdi. Korktum, bu yüzden herhangi bir çekişme olmadan onun emirlerini yerine getirdim. İlk önce beni kıçıma öptü, nazikçe okşadı, bir şekilde beni sakinleştirdi, ama sonra tekrar söz vermediğini ve beni masum deliğime sokmaya başlayacağını düşündüm. Ama Yılmaz tekrar bakire olacağıma söz verdi. Sonra kremi çıkardı ve kıçımı yavaşça masaj yapmaya başladı, anüsüme ovuşturdu. Bunu metodik olarak yaptı, parmaklarımı kıçıma soktu ve kremanın içeriden biraz yandığını hissettim. Sonra bana lavman yaptı, sıcak su kıçıma nüfuz etti, en hoş olmayan hisleri bıraktı. O zaten bana çok yumurta sürdü, böyle bir acıdan gözlerimin içine koyulaştım ve kendimi sıkabildiğim her şey-bu gerekli değil!
Ama geç oldu, bu pislik zaten kıçımı kızdırdı, öfkeli bir at gibi atladı, masum kıçımı parçaladığını hissettim. Elleri aşağıya iniyor ve zaten kedim, ki bu da kelimenin tam anlamıyla akan sularından kopuyor. Acı yakında geçti ve hoş bir his geldi, beni bir süre daha sikiyle dövdü, inledi, kıçımı ellerimle sıktı, ben de buna karşılık inledim, duyguları dizginleyemedim. Son olarak, ben ve o da boşaldı, bana o kadar çok sperm akışı yaptı ki, benden çıktıktan sonra dışarı döküldü.
İlk önce birbirimizin gözlerine baktık, sonra ona yaklaştım, boynuna sarıldım ve dudaklarından öptüm, o da bana sarıldı ve yatağa uzandık, sarıldık, uyuduk. Bu olaydan sonra, onunla tanıştık, ve o zaman olduğu gibi, beni sadece kıçımdan becerdi. Ve doğum günü bana unutulmaz bir akşam düzenledi, beni bir kadın yaptı.