» »

İlk müşterim

Restoran. Sessiz ışık. Hafif caz. Biz konuşuyoruz ve gülüyoruz. Onu dinliyorum (adı Mesut olsun), merak ediyorum, heyecanın dalgalar halinde yuvarlandığını hissediyorum, ancak yine de kendi kendime sahip olabilirim. Kendi hakkında bir şeyler söylüyorum, dinliyor, gülümsüyor, sonra yüzümü benim yüzüme yaklaştırıyor ve seni çok istiyorum diyor ki, ne dediğini anlamıyorum. Öpücük. Nazik ve tutkulu. Ellerim saçlarının üzerinde kayıyor. O Brit değil ama hoşuma gitti. Elleri Vücudumun altında ve altında kayar. Boynumda öpüyorum, dudaklarını tekrar tekrar arıyorum, kollarını aşağıda ve aşağıda düşürüyorum. Hazır olduğunu biliyorum ama yalnız olmadığımızı hatırlıyorum. Gidiyoruz otele. Yolda sessiz kalıyoruz, gerginlik artıyor. Ben gerginim. Bu benim ilk müşterim. Ben mersin escort kız bir kızım. Odada duşa gidiyoruz. Birbirimizi öperek örtüyoruz. Diz çöküyorum, penisini elimle alıyorum. Diğer elle testisleri okşayıp, dilimi namludan aşağıya doğru kaydırırım, testisleri dille okşayırım. Dudaklarımı hafifçe vuruyorum, başıma geri dönüyorum, hafifçe parmaklarınızla masaj yapıyorum. Kolumu namlu boyunca kaydırın, penisini ağzına batırın, yukarı ve aşağı doğru hareket etmeye başlayıram, biraz oynayıb, vakum yapıyorum. Beni kaldırıyor, yüzü duvara doğru uzanıyor, biraz esniyor ve bana sert ve iddialı geliyor. Bazen, hatta çok. Biraz daha yumuşak olmak istiyorum. Titriyorum heyecan.
Biz uyumak için yatakta. Duruş 69.Ben yukarıdan. Büyük bir horoz yutmak, diliyle kedi okşamaya başlıyorum, yalıyorum, klitoris ısırır, ağzımdan bir horoz serbest bırakmak çok iyi, ama sonra tekrar alır. Sonra dizlerimin üstüne çök. Beni parmaklarıyla okşuyor, hatta vajinayı hafifçe tokatlıyor, bu çılgınca heyecanlanıyor. Penisini okşamaya devam ediyorum, hızımı arttırıyorum. O, dağıtır beni. Bacaklarımı omzuma doğru atıyor. Şiddetle ve şiddetle girer, beni becermeye başlıyor. İnlemeye dayanamıyorum. Sanırım şu an açıklıyorum.
Pencereler açıldı. Dışarıda herkes eğlenirken bizi duyabiliyor. Vermek istiyorum biraz mola. Ben binici. Meme uçlarını okşamamı istediğini fısıldıyor. Öpüyorum, emiyorum, ısırıyorum ve büyük horozuna atlamaya devam ediyorum, beni yönlendiriyor. Evet ... elleri ... inanılmaz derecede güçlü. Bedenime girer, morluklar kalacağından korkuyorum, ancak ağrı zevki güçlendiriyor. İkimiz de ıslak, ter vücut üzerinde akar, ağızda kurudu. Hızı düşürmeye ve ruhu çevirmeye karar verin. Yan yana yatıyorum, avucumun içine yağ koyuyorum, mastürbasyon yapıyorum, «sepet» ve diğer eğlenceli şeyler yapıyorum. Daha iyi olmasını sağlamak için ne yapacağını söyler. Aynı zamanda yağ kazanıyor, vajinamı okşuyor ve nazikçe anüs takılıyor. Bu çılgınca heyecanlandırıyor. Seviyorum.
Orgazm yaklaştığını hissediyorum ve horozunu emmeye başladım. Derin. Çok. Ona zarar vereceğimden bile korkuyorum, ama o sadece zevkten inliyor. Bir noktada, sanki donuyor gibi görünüyor ve ince sıcak bir jet bana dilime giriyor. Garip bir tadı var ama bana tanıdık geliyor. Boşalan o kadar horoz emmeye devam ediyorum. Sonra da yanındayım. Ama hareketsizlikten çok sıkıldım. Yine onun penisini arıyorum. Önce ellerinle. Dudak, boyun, karın, kalça, pubis, testis, penis öpüyorum. Bana karşılık veriyor ve her şey yeniden başlıyor.