» »

İyileştiyini fark ediyorsunuz

İyileştiyini fark ediyorsunuz İyileştiyini fark ediyorsunuz İyileştiyini fark ediyorsunuz
Okuldan hemen sonra çalışmaya gitti ve sen iki üniversiteden mezun oldun mu? Bu korkutucu değil. Ama yine de, dünya görüşünün türü ve sahip olduğunuz temel değerler benzer olmalıdır. Örneğin, ikiniz de hayatta her şeyin kendi başınıza yapılması gerektiğine, ırkçılığı kabul etmeyeceğinize, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürdüğünüze inanıyorsunuz... Gerçeklik algısında ne kadar çok ortak noktanız varsa, ilişkinin temeli o kadar güçlü olur.
Bir ilişkide gelişiyorsunuz: herkesin yeni çıkarları ve giderek daha iddialı hedefleri var. Bununla birlikte, tutkuların ilk ateşi boşa çıktıktan sonra bile kendinizi geliştirmede durmayın. Aceleci harcamaları kesinlikle kabul etmiyorsun, ama o hayatın yalnız olduğunu düşünüyor ve her şeyin yürümesi gerekiyor mu?
Kansas State Üniversitesi'ndeki bilim adamlarına göre, finansal konulara tek bir yaklaşımın olması daha iyi olurdu, aksi takdirde anlaşmazlıklar kaçınılmazdır. Verilere göre, parayla ilgili anlaşmazlıklar, Mersin escort evliliğin boşanmayla sonuçlanacağının ilk işaretidir.