» »

Japonlar cinsel eğlence konusunda uzmandır

Japonlar cinsel eğlence konusunda uzmandır Japonlar cinsel eğlence konusunda uzmandır Japonlar cinsel eğlence konusunda uzmandır
Japonlar cinsel eğlence konusunda uzmandır. Yükselen güneşin ülkesinden, kızı sadece birkaç hoş dakika içinde yüksek derecede heyecanlandırmaya getirmenizi sağlayan harika bir erotik masaj tekniği geldi. Senin görevin-çok fazla başlatmak için değil, bu yüzden zamanın önünde çıplak kız arkadaşı üzerine dökmek için dayanılmaz bir arzu yoktu. Japon tekniğinin özü, kadın vücuduna inanılmaz derecede hafif dokunuşlarda yatmaktadır.
Tüy veya yumuşak bir Fırça kullanmak en iyisidir. Ama elinizde böyle bir şey yoksa, parmak pedleri ile masaj yapabilirsiniz. Kulaklarınla başla. Onları bir fırça veya parmak ile geçirin – böylece kız zar zor dokunuş hissettim. Sonra boynuna geç, onu zayıf ve nazikçe etkiliyor. Sonra boynuna dudaklarınla dokun, dilin ucuyla çiz, kulağını öp.

Yüzünüzü hafifçe vurun-yanaklar, viski, çene. Kızın yüzünü kontur boyunca daire içine al. Şimdi hoş bir koku ile masaj yağı alın ve kız arkadaşının çıplak vücuduna uygulayın. Erojen olmayan bölgeler de dahil olmak üzere tüm bölgeleri tedavi etmelisin. Önce omuzlarına yağ sürün, sonra aşağı ve aşağı inin. Son olarak, perine çevresindeki alanı nemlendirin. Her şeyi doğru yaparsanız, kasık ve uylukların iç kısmına yağ uygulandığında, Mersin escort kız zaten inleyecek ve zevkle bükülecektir.