» »

Kadın bedenlerinin basit kuralları

Kadın bedenlerinin basit kuralları Kadın bedenlerinin basit kuralları Kadın bedenlerinin basit kuralları
Kadın kalplerinin ve bedenlerinin fatihi için basit kurallar. kızla olan ilişkinin yatay bir düzleme geçmesi için ne yapmalı? Bir kızın cinsel arzusunun nesnesi olmayı ve onunla olan ilişkinin yatay bir düzleme geçmesini sağlamak için ne yapacağınızı öğreneceksiniz.
Kural 1: düzenlilik endişelenmeyin, solaryuma koşmanız ve marka butiklerindeki tüm moda eşyalarını satın almanız gerekmez. Doğal olarak, fiziksel çekicilik baştan çıkarma sürecinde önemli bir rol oynar, ancak aslında oldukça vasat bir görünüme sahipken bir kadın kolayca baştan çıkarılabilir. En önemli durum: görünümünüz uyumlu olmalı ve olumsuz bir reaksiyona neden olmamalıdır. Başka bir deyişle, giysilerin lekelenmemesine dikkat edin ve çoraplar ve koltuk altları tazelik değilse, en azından nötr olarak kokuyordu. Kötü nefes coveted kız ile unutulmaz bir gece geçirmek için tüm şansınızı aşacaktır, çünkü Ayrıca, diş macunu ve sakız unutmayın. Yani, iki kez öğrenilmesi gereken kelimeler: temizlik ve düzenlilik. Bu öğeler hoş bir koku, bakımlı tırnaklar, temiz kıyafetler ve yıkanmış saçları içerir.
Kural 2: ortak bir şeyiniz olmalı nadir bir kız sadece görsel sempati yaşayarak seks yapmayı kabul eder. Bu nedenle, tutkunuzu ilgilendiren bir konu bulmanızı ve kişilik seviyesinde onunla yakınlaşmaya başlamanızı şiddetle tavsiye ederiz. İlişkinin başlangıcında, bir kızı nasıl baştan çıkaracağı fikri arka plana itilmelidir. Önce senin içinde bir arkadaş görmeli. Ve arkadaşlık, bildiğin gibi, insanlar arasında ortak bir şey olduğu ve onları birbirine bağlayan andan başlar. Bu tür bağlar, ortak inançlar, ilgi alanları, arkadaşlar, gelecek planları, geçmişten gelen benzer durumlar veya her ikinizin de bir zamanlar ziyaret ettiğiniz yerler olabilir. Bu tür tesadüfler ne kadar çok olursa, ilişkiniz o kadar kolay ve açık olacaktır. Benzer kişiler er ya da geç birbirlerine doğal bir cazibe hissederler.
Kural 3: anı kaçırmayın ve şimdi en önemli soruya geçelim: bir kızı nasıl baştan çıkarırsınız. Dostluk-tabii ki iyi, ama eğer önemli bir anı kaçırırsanız, o zaman bir sonraki seviyeye geçemezsiniz. Bu nedenle, samimi bir bağlantı geliştirirken, paralel olarak, samimi anların yardımıyla kızla yavaşça yakınlaşmak gerekir. Ama nasıl doğru yapılır? Bir kişi ile iletişim kurarken, önceki paragrafta tartışılan ortak anlar ortaya çıktığında, ikiniz de bir rahatlık patlaması yaşarsınız. Sevinç ve merak duygusu ortaya çıkıyor: başka bir ortak tema buldunuz. Bu sizi daha da yakınlaştırıyor. Duygusal patlamaların bu anlarında, iletişiminizin samimiyetini gizli bir şekilde aktive etmeniz ve derinleştirmeniz gerekir. Yandex.Doğrudan Tarayıcı oyunu Vikingler kayıt olmadan 18+ görüntülü sohbet. İçeri gel! Cargen otomobil parçaları Satıcısı Ol
Kural 4: bir kızı baştan çıkarma sürecinde sıra, erojen bölgeleri boyunca yetkin bir ilerleme dizisi tarafından en büyük rol oynar. Seçtiğin kişi her zaman maksimum rahatlık hissetmeli ve bu nedenle geçtiğin sonraki her samimi bölge bir öncekinden biraz daha samimi olmalıdır. Her kızın vücudunun benzersiz olmasına rağmen, yine de yaklaşık bir sıra var: avuç içi ile başlayın, sonra dirseklere ve omuzlara geçin. Sonra dizler ve kalçalar, sonra yüzün, göğsün ve son olarak kasığın yumuşak öpücükleri.
Kural 5: paradoksal olarak kulağa maksimum zevk, ama baştan çıkarma sürecinde hiçbir şekilde bir kızı baştan nasıl düşünmek gerekir. Her şeyden önce, kendini heyecanlandır. Ne kadar çok istediğini görürse, seçtiğin kişi çok daha hızlı bir şekilde arzuyu hissedecek. Bu nedenle, bir kızla iletişim, dokunma ve öpüşme sırasında, maksimum heyecanlanmaya çalışın. Sadece sizinle iletişim kurmanın mutlak rahatlığını deneyimlemekle kalmaz, aynı zamanda arzunuzun ne kadar büyük olduğunu hisseder – bunun bir şapka olduğunu düşünün. Sevgilin yakında sana saldırır.

Kural 6: zaman içinde hareket edin eğer aranızdaki iletişim kesinlikle rahatsa ve aynı zamanda buna değer-bilin: bir kızı baştan çıkarma süreci yakında finaline ulaşacak, çünkü kendisi artık seninle seks yapmaktan hoşlanmıyor. Şu andan itibaren, erkeklerin kararlılığını, hareket etme yeteneğini ve unutulmaz bir aşk gecesi için rahat koşullar sağlama yeteneğini göstermelisiniz. Örneğin, x zamanında, rahat bir restoranda bir kadeh şarap için harika bir zaman geçirirseniz, koltuğunuzu daha rahat bir yere değiştirme niyetiniz hakkında kıza hafifçe fısıldayın, hızlı bir şekilde bir taksi çağırın ve nereye ve ne tür bir iş için gittiğinize dair en az bilgi verin, onu kendinize götürün. En önemli şey, seçtiğiniz kişiyi herhangi bir yere götürecek olan ince ipliği kaçırmamaktır: cinsel arzusu.
Kural 7: sorumluluk mükemmel baştan çıkarıcının son ama çok önemli kuralını üstlenin. Bazen kadınlar, ikinize de engel olabilecek çok çelişkili düşüncelere sahiptir. Arzudan tükenmesine rağmen, yıllarca toplum tarafından kendisine dayatılan her türlü inançla da eziyet edilecek. Bir kızı baştan çıkarmak, her şeyi basit bir gerçeği anladığından emin olun: olayların bu kadar hızlı gelişiminde "suçlu" sadece sizsiniz. Bu nedenle, tüm kararları kendiniz yapın, çok esnek, ancak kalıcı olun. Bu temel kuralların yedisini takip etmeye çalışın ve daha önce sadece en içteki fantezilerde hayal ettiğiniz bu tür Mersin kızları büyüleyebilirsiniz. Unutma: her şey senin ellerinde!