» »

Kadın boşalması

Kadın boşalması Kadın boşalması Kadın boşalması
Hemen hemen tüm yetişkin erkekler ve kadınlar seks yapar, ancak herkes eşit zevk almaz. Seks nasıl yeni, daha kaliteli bir seviyeye aktarılır ve profesyonel olur. Kendine güvenen davranış eğitimi
1. Pennsylvania Üniversitesi'nden antropolog Harry Chick, yakın zamanda potansiyel bir cinsel partnerin sahip olduğu en önemli özelliklerden birinin oynaklık olduğu teorisini ortaya koydu. Bu kalite, bir erkeğin düşük saldırganlık seviyesini ve bir kadının canlılığını gösterir. Zürih Üniversitesi'nden psikologlar Almanya, İsviçre ve Avusturya'dan 327 gençlerin katıldığı bir çalışma yaptı, hindustan Times yazıyor. Katılımcılara 16 özellik listesi verildi. Potansiyel bir ortağın bu niteliklerin ciddi bir ilişki için ne kadar önemli olduğunu değerlendirmeleri istendi. Genel olarak erkekler ve kadınlar bu konuda hemfikir oldular. Ancak, bazı farklılıklar hala vardı. Kadınlar için mizah duygusu erkeklerden daha önemli olduğunu kanıtladı. Erkekler kadınlardan daha fazla, potansiyel bir eşin ilginç olmasını istedi. Listenin en üstünde samimiyet, akıl, mizah ve neşe vardı. Oynaklık ortada, ama lider niteliklerden çok uzak değildi. Bu özellik, örneğin, yüksek öğrenim, iyi genler veya dindarlıktan daha önemliydi. Daha fazla analiz de şunları gösterdi: kendilerini oynak olarak gören katılımcılar, ortaklarda oynaklığı, mizahı, rahat tutumu ve yaratıcılığı takdir ettiler. Bir ilişki içinde olan gönüllüler, yalnız olanlardan daha oynak olduklarını kanıtladılar.
2. Kız arkadaşının rüyasının seksinin anahtarı kafasında saklanıyor olabilir. Belçikalı bilim adamları 100'den eminler: Seks sırasında fanteziler kızların orgazma ulaşmasına yardımcı olur. Sebebi ne? Uzmanlar, samimi fantezilerin «süreçte» bir kadını arzulanan şeye odakladığına inanıyorlar. Ve orgazm ile ilgili problemleri olanlar, iş, çocuklar, yiyecekler ve bulaşıkları yıkamama düşüncesiyle sık sık dikkati dağıtmamalıdır. Çalışmanın yazarı François adam,» sapkın fantezileri teşvik etmek için, zayıf cinsiyetin anlamasına izin verin: bir eşin kafasında ortaya çıkan herhangi bir yatak hilesine olumlu bir şekilde uyum sağlıyorsunuz " diyor. Ve başka bir Belçikalı seks uzmanı olan Gloria Braim ve «Come Hither: Kinky Sex için ortak bir rehber» kitabının yazarı, " utangaç olmadığınızı açıkça belirterek birkaç kirli kelime bile gösterebilirsiniz." Doğru, yatakta kavga etmek her zaman bayanların özgürleşmesine yardımcı olmaz. Bu nedenle, alternatif bir seçenek kullanın: kulağınıza fısıldayın, onu memnun etmek istediğiniz gibi. Ve inilti unutma, daha da başlatmak ve bir ortak.
3. Kadın boşalması boşalmanın sadece erkekler tarafından atılabileceğini düşünmek zorunda değildir. Kadın orgazmına da ejeksiyon eşlik edebilir ve bu sürece swirting denir. Kadın boşalması erkek ejeksiyonuna benzer. Sıvıyı biriktirmek de zaman alır ve güçlü ve duygusal tatmin ile birlikte gelir. Swirting yaparken bir kadının uzun süreli orgazm yaşadığı söylenir. Kadın ejakülat, erkek prostatına benzeyen skene bezinde üretilir. Kadın tarafından atılan sıvının bileşimi henüz tam olarak incelenmemiştir, ancak tatsız, kokusuz ve idrarla benzerliği olmadığını güvenle söyleyebiliriz. Boşalmayı öğrenmek için, bir kadının vajinadan, anüsten başlayıp koksiks ile biten bölgeyi tonda tutan lonno-koksiks kaslarını eğitmesi gerekir. Kegel olarak adlandırılan bu kaslar, vajina ve anüs arasında bir "sekiz" oluşturur. Bu kasların gelişimi için ana egzersiz, idrara çıkmayı durdurmak ve bir süre sonra bağırsak hareketlerini geri yüklemektir. Bir kadın vajinadaki kasları uyarmayı öğrendiğinde, vajinal bölgedeki artan kan dolaşımı orgazmın kontrolünü güçlendirecek, süreyi artıracak ve boşalmayı öğrenecektir.
4. Biraz BDSM hızla popülerlik kazanan kitap "50 grinin tonları" ve son zamanlarda gişede görünen aynı adı taşıyan film, sıradan insanlar arasında giderek daha fazla popülerlik kazanan sadomazoşist seks kültürü üzerinde yararlı bir etkiye sahipti. İtaatkar ya da daha anlaşılır bir «alt " tanımı, aşağılamadan zevk alan bir kişidir. Rol yapma oyunlarında, arzuların ya da mazoşistlerin rollerini alır – aşağılanmayı kabul eder. Dominant veya metresi eşini yönetir ve gizli arzularını yerine getirir.

5. Kadın zevki bir orgazm iyidir ve çoklu orgazm ulaşılamaz bir şey gibi görünüyor. Ama bu konuda karmaşık bir şey yok. Doğru pozları seçmek ve biraz pratik yapmak yeterlidir. Çoklu orgazm, vajinanın ön duvarında bulunan g noktasının doğru uyarılmasına bağlıdır. Bir adam arkadan hareket ettiğinde tüm pozisyonlar uygundur. Ya da sırtında yatan bir kadın bacaklarını bir erkeğe omuzlarına attığında ya da bir erkeğin beline sabitlediğinde. Uzun süreli kadın orgazm bir kadının rahmini etkileyerek elde edilebilir. Bunu yapmak için, adam sırtında yatıyor ve üstüne oturan kadın, eşin dizlerinin bükülmüş bacaklarına yaslanmalıdır. Ya da kadın sırtında uzanır, bacaklarını göğsüne doğru çeker ve giriş sırasında adam bacaklarını tutar.
Klitorise maruz kaldığında parlak bir kadın orgazm elde edilir. Kadın üstte ve öne eğildiğinde kullanışlıdır. Ya da bir kadının sırtında uzanması ve bacaklarını indirmesi ve adamın üstünde olması gerekir. «Köpek stili " pozisyonunu deneyebilirsiniz ve klitoris parmağınızı uyarır. Üye sığ nüfuz ederse ve kadın vajinanın iç kaslarını bağımsız olarak sıkıştırırsa çift kadın orgazm elde edilebilir. Aynı zamanda klitoris hakkında unutma. Parmağınızla okşayın. Uygun pozisyonlar, yüz yüze ayakta veya üstte Mersin anal escort kadın, bir erkeğin bacaklarına bakacak.