» »

Kadının kafasındaki basit senaryolar

Kadının kafasındaki basit senaryolar Kadının kafasındaki basit senaryolar Kadının kafasındaki basit senaryolar
Turta pozu geçmişte kaldığında, köpek stili sıkıldı, cunnilingus standart bir program haline geldi ve asansörde oral seks sıkıldı. Hakkında ne düşünüyor Mersin kızlar? Olmadan tanışın kızlar, şeker ve buket aşaması umutsuzca geçtiğinde ne düşünüyor? Seks artık bir değil, iki değil, üç düzine kez olduğunda. Turtanın pozu uzun zaman önce geçmişte kaldığında, yastığa bakan köpek stili sıkıldı, cunnilingus standart bir sabah programı haline geldi ve oral seks, bu arada, asansörde, zaten sıkıldı. İşte o anda, kız böyle sıradan bir şey istediğini düşünmeye başlar. Özel ve özel. Ve krem şanti değil, sevilen birinin göğsünden yaladı ve papaya nazik alkış değil.
Bir kadının kafasındaki basit senaryolar hızlı bir şekilde daha ilginç bir şeye yol açar. Ve birçok kadın için ilginç olan nedir? Doğru! Üçlü! Bu, bir kadının kafasını ayda en az bir kez ziyaret eden bir fantezidir. Ve evet, eğer kimse fark etmediyse, burada ZHMZH ile ilgili değil. En azından birinin elini kaldırmasına izin verin, sevilen bir erkeği başka bir kadınla paylaşmaya hazır olun. Ve bir penis, çocuklar, altı Olası delik için-bu yeterli değil. Peki yeterli aynı. En popüler ve en nadiren somutlaşan kadın fantezisidir. Neden popüler? Her şeyden önce, herkesin bildiği gibi, heyecanlı bir kadın aynı anda birkaç yerde sevişmekten çok daha hoş. Ancak, ne yazık ki, çoğu zaman, bir erkek aynı anda vücudun birkaç kadın kısmına dikkat edemez. İkincisi, eğer kimse bilmiyorsa, Seks sırasında az ya da çok normal, karmaşık olmayan bir kadın ağzında bir penise sahip olmak ister. Ve sakın, hanımlar. Bu, sanki, anatomi kadın tarafından düzenlenmiştir: sadece bir adam bize sokar, ağız otomatik olarak açılır. Ve acilen bir şey koymak gerekir.
Buradaki herkes gibi, umarım aynı üyenin aynı anda iki yerde olamayacağı açıktır. Eğer bir adam umursamıyorsa ve yeterince gözlemciyse, en azından parmaklarını anlayacak ve açık bir bayan ağzına sokacaktır. O zaman en azından bir miktar doluluk hissi yaratacaktır. Ama ... hepsi bu değil! Kadın ağzındaki hiçbir şey tam teşekküllü bir ikinci üyenin yerini alamaz. Her, Her kadın hayatında en az bir kez gözlerini kapattı ve kendini diz-dirsek pozisyonunda hayal etti, çılgınca birini emdi ve diğeriyle lanetledi. Önemli olan, hayatta bir BAE olarak porno olmadığını unutmamak. Ve bir kadına aynı anda iki üye yerleştirmeden önce biraz sabırlı olmanız gerekir. Orada kızlar hala bir bal kabı değil, siz çocuklar-bir eşek kuyruğu değil. Eğer öyleyse-üzgünüm.

Çoğu zaman, bir kadın iki tane hayal eder: sevgili ve ... ikincisi - asla tahmin edemezsin. Bu kocanın en iyi arkadaşı olabilir, eski olabilir, işten bir meslektaşım, karşıdaki daireden yüksek bir Maço ... başka bir soru, kafasının tüm bu seçeneklerin imkansız ve ümitsiz olduğunu tam olarak anladığıdır. Ve bir kadın için seks önemli değil, tekrar tekrar hayal gücünü aile uğruna terk ediyor. Yani, çocuklar, sevdiklerinizle ve tekinizle yatıyorsunuz ve düşüncelerinizde, kadınlarınızın uzun zamandır tüm en güzel arkadaşlarınızı emdiğini ve tatlı kıçınızı iş yerindeki her üçüncü meslektaşınıza yerleştirdiğini bile bilmiyorsunuz. Ancak, zihinsel olarak, ağzınızdan aletini serbest bırakmadan. Sadece birçokları için, bu erotik kadın fantezisi bir fantezi olmaya devam edecek, çünkü kafaya yerleştirilen klişeler, lanet olmak istemediğinizi açıkça ortaya koyuyor.
Erkekler, kendinize itiraf edin, sizden önce kadınınızın erkek olması normal midir? Sizden önceki birinin aynı anda onunla yattığını öğrenirseniz ne hissedeceksiniz? Ha? Her ne kadar saklanacak bir şey olsa da ... bir iş gezisinde koşan ve ciddi bir projeyi savunan tam olarak doğru bir kız hakkında binlerce hikaye, akşam en yakın barda sarhoş oldu ve iki yakışıklı adamı doğru bir şekilde çıkardı. Yani harita yattı, ne oldu. Sadece bu küçük sır, kadınların çoğu kendi içinde taşıyacak ve en iyi altı kız arkadaşına bile söylemeyecek. Çünkü iyi bir şeydi ve itiraf etmek utanç vericiydi. Anlamazlar.