» »

Kadınlar her zaman zayıf erkekleri atar ve güçlü erkeklere giderler

Kadınlar her zaman zayıf erkekleri atar ve güçlü erkeklere giderler Kadınlar her zaman zayıf erkekleri atar ve güçlü erkeklere giderler Kadınlar her zaman zayıf erkekleri atar ve güçlü erkeklere giderler
İlişkiniz ve boynuzlarınız bir kadına nasıl davrandığınıza bağlı. Bir erkek bir kadına boyun eğmeli ve ona şımartmalı mı? Bir kız ya da karınla ilişkideki en önemli kişi kim? Kim karar verir, planlar ve komuta eder? Sona eren bazı ilişkilerin açıklayıcı bir örneği oldukça tahmin edilebilir. Kızların vazgeçmesi gerekiyor, o bir kız, her şeyi kıza ver, kızı incitme, doğru olmasa bile kıza ver. Bir kıza ya da karısına boyun eğmem gerekiyor mu? Çocukken kızların yenilmesi gerektiği öğretildi mi? Bu sadece kadınlarla olan ilişkini bozan bir saatli mayın koydu.
Son zamanlarda, Tiyatro ve sinema oyuncusu Maxim Vitorgan, ailenin üstünlüğü hakkında şunları söyledi: bir erkek, her şeyde bir kadına vermeli, buna ek olarak, ne veremezse. Bir erkek her şeyde bir kadına vermeli, buna ek olarak, ne veremezse - bu ifade saçma ve yanlıştır. Bu, genellikle geyik olarak adlandırılan zayıf bir erkeğin ifadesidir.
Bir ilişkide bir adam bir köle ve hizmetçi pozisyonuna girdiğinde, her şey beklendiği gibi biter. Herhangi bir kadın onunla güçlü bir adam görmek ister, iyi huylu bir geyik değil. Güçlü bir sırtın arkasında, erkekler gizlenebilir, kötü hava koşullarını bekleyebilir ve gerçek bir kadın gibi hissedebilirsiniz. Mersin escort kadınlar ilişkilerde barış, huzur, düzen ve itaatkar bir erkeğe ihtiyaç duymazlar.
Kadınlar güçlü bir erkeğin tutkusunu ve hakimiyetini isterler. Ama eğer bir adam zayıflığını imzalarsa ve bir kadına itaat ederse ne olur? Eğer her şeyde ondan daha aşağı ise? Kadınlar böyle erkekleri istemez. Onları zayıf olarak görüyorlar ve onları küçümsüyorlar. Yanında zayıf bir adam olduğunda, kadın otomatik olarak daha güçlü olanı aramaya başlar. Kadınlar erkeği aramak için iyileşir. İş yerindeki meslektaşlarına, sokaktaki erkeklere, ev arkadaşına, tanıdıklarına, arkadaşlarına dikkat etmeye başlar. Bir kadın sevgilinin yanında daha cesur bir karakter ve daha coşkulu bir öfke ile başlar. Kadınlar zayıf geyiklerden uzaklaşırlar ya da gizlice onları aldatırlar. Bir erkek her şeyde bir kadına boyun eğmeli mi? Bunun genellikle nasıl bittiğini görüyorsun. Kadınlar her zaman zayıf erkekleri atar ve çiftleşmek için güçlü erkeklere giderler.