» »

Kadınlar ustalıkla sizi suçlu yapar, büker ve manipüle eder

Kadınlar ustalıkla sizi suçlu yapar, büker ve manipüle eder Kadınlar ustalıkla sizi suçlu yapar, büker ve manipüle eder Kadınlar ustalıkla sizi suçlu yapar, büker ve manipüle eder
Bir ilişkide kaç iyi adam öldü, kimse bilmiyor. Herhangi bir ilişki liderlik için bir mücadeledir. Bir adam kaybederse, bir geyik ve bir kılıbık olur. Hepimiz sıradan insanlarda kılıbık veya geyik olarak adlandırılan insanlara gülüyoruz. Filmlerdeki, televizyon yayınlarındaki ve kitaplardaki bu komik karakterler bize çok uzak görünmüyor. Ne kadar aşağı inmek, ahlaki olarak zayıf olmak, bir altkümeye dönüşmek için? Ama gerçek şu ki, erkeklerin yarısı onlar oluyor.
Eşlerin izni olmadan hiçbir şey yapmazlar, arkadaşlarıyla iletişim kurmazlar, onlara tüm parayı verirler, harçlık isterler ve genel olarak itaat ederler. Erkekler sadece para kazanmak değil, aynı zamanda evin etrafında yardım etmek, yemek pişirmek ve çocuklarla dolaşmak zorunda kalmazlar. Bazı arkadaşlarım boşandı. Eşlerine ailelerinin dairelerini verdiler. Diğerleri ayrıldı ve ayrı ayrı yaşadılar, ancak düzenli olarak karısına bir haraç olarak ödeme yaptılar.
Erkekler, bakmaktan utandıkları zavallı kölelere dönüştü. Bütün arkadaşlarım gençken pervasızdı. Şantiyelere tırmandık, komşu bölgelerle duvardan duvara savaştık, trenlerin çatılarına bindik, otostop çektik ve vahşiler denizde dinlendi. Hiçbir şeyden ve kimseden korkmuyorduk. Ama bu eğlenceli ve çılgın adamlardan nasıl hiçbir şeye dönüşmediler?Böylece eski arkadaşlarım da sefil köle oldular. Herhangi bir ilişki liderlik için bir mücadeledir. Bir adam kaybederse, bir geyik ve bir kılıbık olur. Ama en ilginç şey, mücadelenin erkeğin kendisi için fark edilmeden gerçekleşmesidir. Küçük şeyler vermeye başladıktan sonra, adam yavaş yavaş tüm pozisyonlarını teslim eder.

İlk başta, bir adam bir şeyde bükülür. Onun arzusuna karşı, onun pedlerini satın alır, sokakta bir kadın çantası taşır ya da istemediği bir şey yapar. Bunu yapmazsan bir geyik ya da kılıbık olacaksın:
1. Beyler, siz kalın. Ayaklarınızı silmenize izin vermeyin. Gurur ve yumurta var, geyiğe dönüşmeyin. Baba yükseltilmiş tonlarda veya komuta sesiyle konuşamaz. Erkek patron ve baş, bir kadının kölesi değil.
2. Erkekler değil-el pozisyonları. Kadınlar ustalıkla sizi suçlu yapar, büker ve manipüle eder. Kadını cezalandır. Bir kadın iğrenç davranırsa, ona karşı tutum da benzerdir. Sert bir kadını kelimelerle ve belki de elinizle kıçınıza oturtun.
3. Tüm parayı bir kadına vermeyin, ancak sadece periyodik olarak çiftliğe tahsis edin. Ne kadar para bir kadın izin vermez, o her şeyi indirir. Ayrıca, tüm aile parası olduğu için evin patronu olduğunu hissedecek.
4. Erkekler karar verin ve kadınlar hakkında gitmeyin. Onların rolü sadece müzakereci. Hiçbir ültimatom ve talep sunamazlar.
5. Erkekler üzerindeki tüm maddi değerler. Bir daire, araba ve diğer değerli eşyaları ebeveynler veya kendiniz için kaydedin. Bir Mersin escort kadın, çıplak bir popo ile kalırsa, bir erkekle 10 kez boşanmayı düşünür. Bu gece beynini açmazsan yarın bir geyik ya da bir serseri olacaksın.