» »

Kadınları ikna etmek

Kadınları ikna etmek Kadınları ikna etmek Kadınları ikna etmek
Seks yaparsanız, bunu iyice, niteliksel ve profesyonel bir şekilde yapmanız gerekir. Yatakta maksimum zevk nasıl elde edilir ve teslim edilir? Cinsiyete biraz farklı yaklaşırsanız, maksimum seks keyfi kolayca elde edilebilir. Seksten maksimum zevk nasıl alınır? Daha cesur davran popüler Amerikalı yazar Stephen King kitabında «Joyland» yazdı: kesin olarak ne söyleyebilirim-eğer bir adam bir kızı yatağa sürüklemek istiyorsa, nezaket ve sabır ona nadiren yardımcı olur, bir adam azim ve arzu göstermezse seks olmaz. Kadınlar ikna edilmek, koparılmak, sahip olma arzusunu göstermek istiyorlar. Kadınlar inatçı, kendine güvenen ve cesur erkekleri sever.
Seks istenmez, aranır. Sorunları unutun birçok sevgili, seks yaparken, sorunları ve gelecek planlarını düşünür. Bu, cinsiyetin kendisinden uzaklaşır ve tam olarak zevk almasına izin vermez. Sekste, burada ve şimdi olmak önemlidir. Tüm sorunları, planları ve yaşam sorunlarını bir kenara bırakın. Bu güzel bir zemin yapmak özellikle önemlidir. Erkekler bazen biraz yavaşlatmak ve boşalma anını geciktirmek için dikkat dağıtıcı düşünceler kullanabilirler. Seks sırasında rahatlayın Amerikalı aktris Julianne Moore şöyle dedi:»hiç kimse filmde olduğu gibi seks yapmaz." Birçoğu seks için çok sorumlu. İç sesinizi kapatın ve çok fazla düşünmeyin. Cinsiyetin kalitesini değerlendirmeyin ve seks sırasında nasıl görüneceğinizi düşünün. Seks için seks yapın. Kendinizi cinsiyete göre değerlendirmeyin. Bu bir sınav ya da film değil, seks.
Eşin arzularını yakalayın kadın ve erkek vücudu her zaman okşamaya cevap verir. Eşin tepkisini izlemek daha güçlü duyumlar elde edebilir. Kadınlar daha yüksek sesle inlemeye başlar, vücudu doğru hareket ettirir, bükülür, kızarır, yüzünde değişir, gerilir ve diğer istemsiz hareketler yapar. Eşin arzularını takip ederseniz, seks ve en güçlü orgazmdan maksimum zevk alacaktır. Seks duyularına konsantre olmak zevk önemlidir. Komşulara tükürmek, yüksek sesle inliyor, rahatsız edici bir durum, zaman eksikliği ve diğer dikkat dağıtıcı şeyler.

Duyulara odaklanmak, maksimum seks zevkine doğrudan bir yoldur. Yasakları unutun pozu değiştirmek mi yoksa başka birini mi denemek istiyorsun? İzin isteme, harekete geç. Çevir, Döndür ve istediğin gibi hareket et. İstisnalar sadece çok sıradışı cinsel arzulardır. Bunu önceden sormak daha iyidir. Seks, yapamazsın ve iyi insanlar bunu yapmaz gibi kelimeler değildir. Kafanızı kaybetmenin ve yasakları unutmanın zamanı geldi. Sevgiyi unutun iki insan bedeninin birbirine basit, vahşi, acımasız çekiciliği için ne kadar çok kelime icat edildi. Erich Maria remark birçoğu yarısı hakkında çok titriyor ve iyi seks gösteremiyor. Aşk tüm yatak odaları iyidir. Yatakta, bir erkeğin ilişkinizin titremesini ve yükselişini unutması daha iyidir. Bu seks! Her Mersin kadın iyi becerdin olmayı hayal eder ve ateşli bir sevgilinin çekingen öpücükleriyle kaplı değildir, profesyonelce ve maksimum zevkle seks yapın.