» »

Kaliteden şüphe ediyorsun

Kaliteden şüphe ediyorsun Kaliteden şüphe ediyorsun Kaliteden şüphe ediyorsun
Araştırmalar, arkadaşlık uygulamalarının ortaya çıkması nedeniyle son yıllarda her iki cinsiyetten temsilcilerin daha fazla seçeneğe sahip olduklarını göstermektedir. Buna göre, insanlar bir çift balıkdan değil, bütün bir gölden seçerler. Ve arama çevresini daraltmak için kriterleri abartıyorlar. Bir deney daha fazlasının daha iyi anlamına gelmediğini gösterdi. Bir grubun temsilcileri seçim için 6 aday, diğeri ise 24 aday aldı. Ve ikinciye girenler seçimlerinden daha az memnun kaldılar. Aslında sana karşı oynuyor: Sanki bir yerlerde çimenler daha yeşilmiş gibi görünüyor.
Birçok seçeneğiniz olsa bile, aynı anda birkaç kişiyle mesajlaşıyorsunuz, bu seçeneklerden hangisinin gerçek olduğu her zaman belli değil. Hayattaki bu insanlar nelerdir, onlarla çıkmaya değer mi? Bu durumda, okunabilirlik bile faydalıdır!

İnsanların yaşam tarzlarının geçen bin yılda büyük ölçüde değişmesine rağmen, bazı temel kavramlar sonsuza dek bizimle kalmaktadır. Erkeklerin tohumlarını ekmeleri, Mersin escort kadınların bir eş seçmeleri ve çocuklara bakmaları gerekiyordu. Şimdi elbette farklı seçenekler var, ama karşılaştığınız ilk kişiye kollarına koşmamanız da evrimsel planın bir parçası.