» »

Kardeşimle unutmayacağım o gün

Kardeşimle unutmayacağım o gün Kardeşimle unutmayacağım o gün
7 aralık
Akşam yemeğinden sonra, Mehmet ile konuştuk, farklı bir şekilde konuştuk. O yakında daha derin büyü anlama içine dalmak için gittiğini söyledi, o biliş düzeyini genişletmek istiyorum nasıl anlattı. Bu çabada ona yardım edip etmeyeceğimi sordu. Doğal olarak kabul ettim, ilk etapta abimin neler yapabileceğini merak ediyorum.
8 aralık
Akşam, küçük kardeşim, yarın sihirli antrenmanında yardımıma ihtiyacı olacağını söyledi. Yarının antrenmanına katılmak için sabırsızlanıyorum. Kardeşimle gurur duyuyorum.
9 aralık
Sabah uyandım, küçük bir makyaj yaptım, kahvaltıya gitmek üzereydim, ama sonra kardeşim odaya girdi ve şimdi yardımıma ihtiyacım olduğunu söyledi. İç çamaşırı giyiyordu, sanki daha yeni kalkmış gibi, ama canlandırıcı görünüyordu. Onun biçimindeki bir şey garipti ve gerçekten de, ablamın bacakları arasında bir penise sahip olduğuna hemen dikkat etmedim. Daha önce hiç üye görmedim, özellikle de etli, mükemmel pürüzsüz. Ama Mehmet, «birkaç gün önce bana yardım edeceğine söz vermiştin. Şimdi yardımına ihtiyacım var küçük kardeş!»

«Ne yapsın senincin mersin escort bayan?» diye sordum ben.
» Önce ağzına al ve tükürüğünü iyice ıslat " dedi kardeşim.
Eğer bu benim yardımımsa, o zaman umursamıyorum bile. Ona ellerimle dokunmaya başlamadım ve hemen dudaklarımı yaktım, ağzıma biraz sürdüm ve bir daire diliyle, önce sol tarafa, sonra da sağa doğru, üye kurudu.
Ağzımda yavaş yavaş eriyen bir çikolata olduğunu hayal ettim, ama ağzımın tamamını işgal edecek çikolataları hiç yemedim.
Lolipopları ve penisleri daha önce nasıl emdiğimi hatırladım ve kollarımı kardeşlerin kalçalarına bastırarak onları hareket ettirmeye başladım. Kardeşim ne yapmaya çalıştığımı anladı ve bana şaka yaptı. O zamana kadar, üye zaten ıslanmıştı ve üzerinde kuru bir yer kalmadı. Uzun süre emildikten sonra ağzından çıkardığında, tükürük Mehmetin penisten yatağa akıyordu, bu yüzden ıslaktı. Kardeşime aşağıdan yukarıya bakıyordum.
» Bir şey daha, sırtına dön ve geniş ağzını aç " dedi kardeşim sessiz soruma cevap verdi.
Bu oyunu sevdim ve itaat ettim, sırt üstü yattım ve ağzımı açabildiğim kadar açtım. Sonra yavaş yavaş ağzıma bir penis girmeye başladı, daha derin ve daha derin, sanki bir muzun ağzına kimin daha derine ineceğini tartıştığımızda, o zaman kazandım. Boğazıma giren bir penis gibi hissettim, gözlerimi açtım, tamamen ağzımdaydı ve testisler gözlerimin önünde asıldı. Mehmet yavaş yavaş kalçalarını ileri geri hareket ettirmeye başladı, penis sonra boğazımdan çıktı, sonra tekrar geri döndü. Çok fazla tükürüğüm vardı, artık ağzıma sığmadı ve onun ötesine sıçradı, bu yüzden çok açtım.
Kardeşim ağzımdan bir penis çıkardı ve birkaç yudum hava almama izin verdi, ama bu sadece tüm vücudum titreyerek ona gösterdiğinde oldu. Sonra penisini ağzına ve boğazına geri döndürdü ve işini sürdürdü. Ne kadar geçti bilmiyorum, on dakika, yirmi dakika, saat, ama Mehmet donmadan önce yüzüm ve yatağım tükürüklerle doluydu ve boğazımda bir penis dondu, sıkı bir sperm jeti fırlattı. Boğazıma doğru indi, ama tadı çok tatmak istedim, bu yüzden kardeşimden bunu bir kez daha tekrarlamasını istedim. Yeni yapılan deney hakkında not almak için acele etmesi gerektiğini söyledi. Kardeşim gitti ve bu sabah ağzıma kahvaltı yerine büyük bir penis aldım.