» »

Karşı cinse yönelik

Karşı cinse yönelik Karşı cinse yönelik Karşı cinse yönelik
Mersin escort kadınların alışılmadık derecede karmaşık bir şekilde düzenlendiğine dair bir algı vardır, pek çok düğme ve anahtara sahip bilinmeyen bir uzaktan kumanda, bir gösterge ve yanlış bağlantıları felaketle tehdit eden bir dizi kablo gibi. Adam aynı zamanda yukarı / aşağı pozisyonlarında tek bir kolla kontrol edilir ve onunla her şey açıktır. Ve buna göre, karşı cinse yönelik taleplerden kadınların karşılıklı olarak münhasır niteliklerin uzun bir listesi vardır ve erkeğin soyunması ve yemeye hazır olması için vardır.
Yani bu doğru değil. Bir kadın bu çelişkili noktaları sararken ne ister: akıllı ama kolay, acımasız ama iyi huylu, iş ama özgür, seksi ama sadık, sert ama yumuşak? Tek bir şey istiyor — bu kelimenin olası tüm yönleriyle güvenlik. Kadınlara sert davranan erkek dünyasında güvenlik.
Ekonomik güvenlik — bir gün çocuk sahibi olmak istiyor ve onları televizyondan bir kutuya teslim etmemek daha iyi olurdu. Duygusal güvenlik — bu kişiyle samimiyetinizi sağlamak ve düşünceleriniz, deneyimleriniz, korkularınız ve sevginiz için cezalandırılmamak için. Ve onun yanında güvende olmak için, kendisine en yakın erkeğin kendisine saldırmayacağından, ihanet etmeyeceğinden ve ona hakaret etmeyeceğinden emin olmalıdır. Ve eğer sosyal noktaları bir şekilde kendi başına sağlayabiliyorsa, o zaman ortağın geri kalanı ona sıkıca söz vermelidir.