» »

Kendin ol

Kendin ol Kendin ol Kendin ol
Bu olmadan bir Mersin escort ilişki kurmak imkansızdır. Eğer onu seçtiysen, onun içinde iyi bir şey olduğu anlamına gelir. Öyleyse neden onun her adımını sanki yetersizmiş gibi kontrol etmeye çalışıyorsun? Neden yetişkin bir erkeği küçük bir çocuğa çeviriyorsun? Çiftinizin refahı için sorumluluk almasına izin verin. Bir ortağın güveni en büyük ödüldür. Ona kendini kanıtlaması için bir şans ver ve ilişkinizin yeni renklerle nasıl oynadığına şaşıracaksın.
Zaten anladın, değil mi? Eğer seni seçtiyse, kesinlikle senin için iyi bir şey olduğu anlamına gelir. Olmadığın birini taklit etmeye çalışmana gerek yok. Parmak uçlarında uzun süre dayanamazsın. Eğer kot pantolon ve spor ayakkabılarını seviyorsan, topuklu bir fifa gibi davranma.
Ve eğer elbiseli bir kızsan, açık bir şekilde çivi çakmaya çalışmana gerek yok. Yemek yapmayı sevmemeyi, futbol izlememeyi, çiçek istememeyi, çikolata yememeyi ve piranha kedilerine tercih etme hakkına sahipsin. Mutlu olmak istiyorsun, değil mi? Öyleyse kendin ol, aksi takdirde o, yarattığın şekilde bir ilişki kuracak ve sen gerçek olansın, işin dışında kalacaksın.