» »

Kendinize işkence edeceksiniz

Kendinize işkence edeceksiniz Kendinize işkence edeceksiniz Kendinize işkence edeceksiniz
Genç bir sevgilinin yanındaki olgun bir Mersin escort kadının imajı, trajikten komikliğe kadar birçok kez ve tüm renklerle anlatılmıştır. Mayıs ve Aralık ayları arasındaki romantizm, Phaedra, Julia Lambert veya Madam Gritsueva'nın hikayesine dönüşebilir. Bu, Harold ve Maud'un ya da Françoise Sagan'ın erkeklerin her zaman acı çektiği nazik romanlarından birinin acı verici bir hikayesi olabilir. Fakat böyle bir ilişkiye giren bir kadın, çoğu zaman mümkün olan en çirkin yansımalara odaklanır — eğer bu görüntüleri birçok aynaya sahip bir salon olarak hayal ederseniz. Çünkü biz güvensiziz, çünkü karmaşıkız, çünkü bize karşı zaman işliyor.
Kamuoyu da buna karşıdır: Genç bir erkeği şirketinize getirmekten veya arkadaşlarının yanına gitmekten korkacaksınız. İlk durumda onu alçaltırlar, ikinci durumda da siz aşağılanırsınız. Hayır, açıkça söylemezler, ancak yetişkin dostlarınız tekrar tekrar oğlan kelimesini kullanacaklar ve arkadaşları size bir harabe gibi bakacaklar.

Ancak, kimseyi incitmeseler bile, yine de kendinize işkence edeceksiniz - ritim farkını fark etmemek imkansızdır. Onlar hızlı, enerjik, duygusal, ateşli, coşkuludurlar. Bizler yavaş, tembel, keskin, serinleriz. Onlar avuçlarında kağıt gibi yanarlar, bizse odun kömürü gibi yanarız, ateşten uzun zaman önce herkes ayrıldıktan sonra ateşi yakarız.