» »

Kısa bir duygusal bağlantı

Kısa bir duygusal bağlantı Kısa bir duygusal bağlantı Kısa bir duygusal bağlantı
Evliliğimiz neredeyse beş yıl sürdü. Sık sık aldatırdı ve her zaman yakalanırdı. Ve onu affettim çünkü aksi takdirde mükemmel bir ortaktı! Zor bir çocukluk geçirdi ve ben sempati duymayı ve yardım etmeyi seviyorum. İki çocuk edindik ve o harika bir baba... Yüzüme karşı yalan söylemeyi asla bırakamayan biri. Sanki kabuğumun içine kapanmışım gibi hissettim ve bunu fark ettiğimde, bu kişinin kendimden ne kadar az kaldığının farkına vardım. Ben de boşandım. İki ay geçti, yeni bir hayat kurmak zor, ama şimdi kendimi özgür hissediyorum.
Dürüstçe denedim. Onu affetmedim, ama bir daha deneyecek kadar çok sevdim, ama daha önce hiç güven duymadan. Ve sen ne düşünüyorsun? Yine aldattı! Bu sefer her şey bitti."
Kocasının iş arkadaşıyla kısa bir duygusal bağlantısı vardı: Ona samimi fotoğraflar yolladı. Onları tesadüfen gördüm ve hatta boşanmak istedim.

Ama onu affettim çünkü küçük bir çocuğumuz vardı. Çünkü kocası, herkese yardım etmek için sürekli çaba sarf eder ve haramla haram arasında bir sınır görmez. O kadının evlilerle ilişkisi vardı, birinin omzunda ağlamayı severdi ve kocası bu omzunu kimseye göstermeye hazırdı. Ben bağımsız bir insanım. Ve resimler yüzünden boşanmaya hazır olduğumdan şaşkına döndü! Geri dönüp birlikte bir terapiste gitmem için bana yalvardı, vb. Ve biz gittik. Bu bölüm sadece iki toplantı gerektirdi ve sonra Mersin escort ilişkimizi zehirleyen diğer küçük şeyleri ayırmaya başladık. Her şey bittiğinde birbirimize yakınlaştık ve hatta ikinci bir çocuğa karar verdik