» »

Kıskanmayın

Kıskanmayın Kıskanmayın Kıskanmayın
Uzak mesafeli bir ilişkide yalan söylemek alışılmadık derecede rahattır, çünkü partner aldatıldığını asla bilmeyecektir. Sorun şu ki yalanlara alışıyorsun. Tekrar yanınızdayken, bazı rahatsız edici anları gizleyerek yalan söyleme ve söyleme alışkanlığından vazgeçmek zor olacaktır. Elbette, sevgilinin sana yalan söyleyip söylemediğini kontrol etmenin hiçbir yolu yok. Ama en azından kendin yalan söyleme. Bu, devam eden ilişkinize çok yardımcı olacaktır.

Kıskançlık olmadan uzaktan aşk mümkün mü? Genel olarak kıskançlıkla savaşmak zordur ve uzak mesafeli ilişkilerde neredeyse imkansızdır. Bu yüzden başlamak zorunda değilsiniz. Tek yapabileceğin eşine güvenmek, başka seçenek yok. Bunun kabul edilmesi gerekiyor. Eğer hazır değilsen, ayrılsan daha iyi olur. Eğer hazır değilse, ayrılmanız yeterlidir: bu yine de biraz sonra gerçekleşecektir, ancak bundan önce hayatını iyice mahvedecek zamanı olacak ve seni sürekli mazeret yapmaya zorlayacaktır.


Uzak mesafeli ilişkiler hakkında bir başka önemli ipucu. Hayatınızı bekleme odasına dönüştürme. Sadece iki seçeneğin olduğunu anlamak önemlidir: ya hayatınızın tamamını yaşıyorsunuz — evet, herkes kendi başına olduğu sürece, ancak şimdilik - ya da ayrılıyorsunuz. İnsanlar acı çekmeye kötü adapte olmuşlardır, ruhumuz olumsuz duygularla ilişkili her şeyi reddetmeye çalışmaktadır. Yani sevdiklerinin senden uzak olduğu konusunda ne kadar endişelendiysen, o zaman bu yabancının, özünde, insanın seni çok sinirlendirdiğini o kadar çabuk anlayacaksın. Belki de telefonlarına cevap vermeyi bırakırsın. Eğer bu sonuçtan memnun değilseniz, Mersin escort sevgilinizin yanında olmadığı konusunda mümkün olduğunca az endişelenmeye çalışın. Bu geçici, kalıcı değil.