» »

Kız baştan çıkarma stratejileri

Kız baştan çıkarma stratejileri Kız baştan çıkarma stratejileri Kız baştan çıkarma stratejileri
Her insanın farklı hileler ve püf noktaları içeren karşı cinsi baştan çıkarmanın kendi yolu vardır. Kızları baştan çıkarmak için sadece dört tipik strateji vardır. Üç tanesi neredeyse çalışmıyor. Kızları baştan çıkarmada zorluk çekiyorsanız, o zaman yanlış bir strateji olabilir. Baştan çıkarma, arzu edilen şeyi elde etmek için karşı alanda deneyimlediğimiz küçük hileler ve tekniklerdir. Bir kurbanı tuzağa düşürüyoruz ve seçilen davranıştan şanslı ya da değiliz. Tipik baştan çıkarıcı stratejiler nasıl çalışır? Kız baştan çıkarma stratejileri
1. Kız dostu baştan çıkarma bu yöntem birçok erkekte baştan çıkarmanın bir yoludur. Bir adam yenilgiden korkuyor ve arzularını göstermekten utanıyor. Bunu yapmak için güvenli, samimi bir baştan çıkarma çizgisi seçer. Bir adam, gerçek aşk ve cinsel niyetlerini ifade etmeden bir kızın iyi bir arkadaşı gibi davranır. Kızı yürümeye davet ediyor, yavaşça ona yaklaşıyor, güvene sürtmeye ve maksimum bilgi toplamaya çalışıyor. Bu strateji başlangıçta zayıf, aseksüel, kız için duygulara neden olmaz ve başarısızlık riski yüksektir. Pek çok iyi adam friendzone'a giriyor.
2. Baştan kız fethi Kızlar fethetmek gerekir? Bu saçmalık. Bu baştan çıkarma yöntemi aşk filmlerinden ve kitaplardan toplandı. Bir adam seks yapma arzusunu göstermez, ancak kızın içsel niteliklerine dikkat eder. Bir adam kızın çıkarlarına hitap eder ve onunla tarihlere gider. Hasta baştan çıkarma, bir erkeğin kadın bedenine bir kupa olarak erişmek için seviyeden sonra seviyeden geçtiği bir kızın ardışık fetihini andırır. Bazı kızlar şeker buketi döneminin tüm aşamalarını içeren bu «yavaş kuşatma» için satın alınır. Ancak daha güçlü fındıklar bir erkeği uygunluk için test eder. Adam itmeye, manipüle etmeye ve görev vermeye başlar. İlişkide Prenses ve köle rolleri ortaya çıkar ve adam ikincisini alır. Bir adam esnek ise, o zaman «karakteri ve yumurtaları olan gerçek bir adam»uğruna terk edilme şansı yüksektir.
3. Bazı erkekler filmi revize etti, çok kendini beğenmiş, pikap öğreniyor, kızlara çok saygı duymuyor ve anlıyorlar. Kızın yatağına girmeye çalışıyorlar. Kaba, basit, agresif ve bir Çin dükkanında bir ayı gibi davranıyorlar. Gülünç görünen zamparalar. Bazen kızları böyle bir davranışla baştan çıkarmayı başarırlar. Ancak vakaların %95'inde bu strateji başarısızlığa mahkumdur. Sadece düşük benlik saygısı olan, değerli bir şey temsil etmeyen ya da sıradan fahişeler olan kızlar tarafından baştan çıkarılabilir. Böyle bir kızı yatağa sürüklemek, böyle biriyle çıkmak kadar utanç verici.

4. Gerçek bir baştan çıkarıcı uzun bir maratona katılmaya çalışmaz. Kızdan ne istediğini açıkça biliyor. Ama her zaman sadece seks değil, çoğu zaman sevgi ve ilişkiler. Bir kızı baştan çıkarmak, önceki yöntemlerden daha etkilidir. Bir adam kıza yeterince dikkat eder, ama çok fazla değil. O ustaca kız övgü ve onun işitme hoş sözler söyler. Kızdaki değişiklikleri fark eder ve oldukça dikkatlidir. Bir adam genellikle kıza dokunur, yavaş yavaş cesaret ve küstah olur. İlişkiler duygusal patlamalar, romantizm, flört, oyun ve tutku ile doludur. İlişkilerde belirsiz ipuçları yapılır, kışkırtıcı konular başlar ve cinsel konular ele alınır.
Bir adam ne istediğini bilir, ancak düşüncelerini gizlemez. Kız, bir erkeğin onu istediğini ve gurur duyduğunu mükemmel bir şekilde görür. Adam, kızı baştan çıkarma sorumluluğunu üstlenir. Adam bir parti açar ve baştan çıkarır ve Mersin eskort kız sadece aşk oyunundan hoşlanır. Kızları nasıl baştan çıkarıyorsun? Eğer az seks varsa, o zaman yanlış bir şey yapıyorsun ...