» »

Kıza ne kadar iyi ve eşsiz olduğunu söyle

Kıza ne kadar iyi ve eşsiz olduğunu söyle Kıza ne kadar iyi ve eşsiz olduğunu söyle Kıza ne kadar iyi ve eşsiz olduğunu söyle
Kadınlar kulakları sever ve bu uzun zamandır bir sır değildir, ama tam olarak ne söylemeleri gerekir? Kızlar Ne duymak ister ve onları o kadar çok etkiler ki, tanışmak, öpmek, sarılmak ve seks yapmak ister? Mersin escort kızlara başka bir şey gibi çok hikayeler, anekdotlar ve ilginç hikayeler gerekmez. Kızlar romantik filmler, kitaplar ve masallar üzerinde büyüdü. Doğrudan konuşmasalar veya gizleseler bile, korkunç derecede duygusal ve romantiktirler. Kızlar, insanlardan övgü olarak adlandırılan güzel kelimeleri duymak isterler. Ama yürekten gitmek zorundalar. Kızlar mükemmel psikologlardır ve neredeyse her zaman düzlük görürler. İkna edici olmaya çalış ve sadece inandığın şeyi söyle. Kızlar Ne duymak ister?
1. Bir kızın görünüşüne iltifat etmek en bariz iltifat ve en etkilidir. Kadınlar görünümlerine çok fazla dikkat ederler ve eğer fark etmezseniz, o zaman kalbinize zarar verirsiniz. Ve orada zaten ve frendzona'ya el koy. Kızlar Ne kadar güzel ve güzel olduklarını duymak isterler. Nasıl güzel giyinirler, takı seçerler, saçlarını yaparlar. Ne güzel dudakları, gözleri, omuzları, sırtları, bacakları, popoları, göğüsleri ve vücudu var. Ne kadar çekici, seksi ve çekici. Kız güzelliği ve tazeliği için bir iltifat duymak istiyor. Onu hayal kırıklığına uğratma.
2. Arkadaşınızın ne kadar akıllı olduğunu fark ederseniz, bir kız arkadaşının zekasına iltifat etmek asla yanlış olmaz. Entelektüel yeteneklere iltifat etmek, herhangi bir kızı daha mutlu edecektir. Bir kıza sadece seks için sevimli bir piliç değil, aynı zamanda bir insanın zekasında da eşit olduğunu görüyorsun. Bu воодушевит ve de mutlu.
3. Bir kızın benzersizliğini iltifat etmek tüm kızlar özel ve benzersiz hissetmek ister. Kıza ne kadar iyi ve eşsiz olduğunu söyle. Kelimeleri küçümseme ve hayatın sizi bir araya getirdiği için ne kadar mutlu olduğunu söyle. Kız, insanların kalabalığından birinin nihayet onun içinde eşsiz bir kişiliğe sahip olduğunu düşünmesinden gurur duyacaktır. Onun benzersizliğini tanıyan tek kişi sensin, o zaman mükemmel bir adamsın.

4. Bir kızın emellerine iltifat etmek modern kızlar kendilerini büyük hedefler koyarlar ve onlara ulaşırlar. Hırs, özveri, profesyonellik ve sürücü kız hayran. Onun potansiyelini gördüğünü anlayacak ve bir fil gibi mutlu olacak.
5. Güzellik kız karakteri iltifat bin iyi karakter özellikleri var ve küfür fark yoktur. Kız, nazik, tatlı, kendinden emin, sosyal, sempatik, anlayışlı, vicdani, dikkatli, hassas, mütevazı ve neşeli olduğunu duymak istiyor. Onun mizah duygusu ve iç nitelikleri övgü. Kız mutlulukla parlıyor. Kızlar bunu senden duymak istiyor. Her toplantıda, kıza en az 1-2 iltifat söyle. Bu kızı mutlu edecek ve kesinlikle borçlu kalmayacak.