» »

Kızım mastürbasyon yapıyor

Kızım mastürbasyon yapıyor
Merhabalar mersin bayan arkadaş sitesi!!!

"Son zamanlarda 14 yaşındaki kızımın mastürbasyon yaptığını öğrendim. Bu onun yaşı için normal mi ve buna dikkat etmeye değer mi?»Selam! Bu normal bir olay!Bu yaş ergenlik ve azgın hormonlardır. Bu onun kişisel meselesidir, bu yüzden gerçekten dikkat etmeye değmez. Ancak, mastürbasyondan önce ve sonra kişisel hijyen hakkında konuşmak için bir fırsat yoksa, uygun bir anı aramaya değer olabilir ve yine de konuyu tartışmanız gerekir.
Ne bilmek gerekiyor?
Eller önce ve sonra yıkanmalı ve daha sonra perine yıkamalıdır, su genellikle yeterlidir.
Birçoğu tükürükü mastürbasyon yapmak için kullanır, ancak daha iyi bir yağlayıcı (bir yetişkin olarak satın almanız gerekir) veya örneğin hindistancevizi yağı olabilir. Yağ daha sonra sabunla yıkanmalıdır. Mineral yağ cildi güçlü bir şekilde kurutur ve bitkisel sıvını yıkamak zordur.
Mastürbasyondan insan hasta olamaz ve zarar, bu nedenle ağrı, rahatsızlık veya garip salgıları durumunda anne ve babanıza söylemek gerekir, ve sizleri sadece doktora götürmek olur (Senin görevin — çocuğu ikna etmek, böylece olur) . Bununla ilgili sorunlar mastürbasyon ile ilişkili olmayabilir, ancak süreçte ortaya çıkacaktır.
Mastürbasyon yapmak için eldeki nesneleri kullanmak gerekli değildir — hijyenik değildir, içinde zarar verebilir veya kaybedebilirsiniz. Aşırı durumlarda daima prezervatif kullanın.
Bir ortakla birlikte mastürbasyon, sıvı değişimi gerçekleşmediğinde-karşılıklı arzu zaten varsa ve nüfuz eden seks korkunç/utanç verici/olmuyorsa,bu uygun bir güvenli yoldur.
Mastürbasyon, seks gibi, tamamen gönüllü olmalı ve hiç kimse onu empoze etme veya onu sınırlamaya hakkı yoktur. Tek istisna halka açık yerlerde mastürbasyon yapmaktır. Eğer yakalanırlarsa, bu bir terbiyesizlik olabilir. Ve sevdiklerinize bu utanç verici olabilir, bu yüzden kapıyı kapatın lütfen.