» »

Kızın sana nasıl baktığına dikkat et

Kızın sana nasıl baktığına dikkat et Kızın sana nasıl baktığına dikkat et Kızın sana nasıl baktığına dikkat et
Genellikle bir kız seks yapmak istemez. Yeni bir kız vermek ve samimiyet utangaç olmayabilir. Uzun zamandır tanıştığınız bir eş veya kız arkadaşı seks yapmaktan kaçınabilir. Bir kız vermezse ve onu seks için nasıl serbest bırakırsa ne olur? Taşıyabildiğin kadar seks yapacaksın. Yatakta eğlenceli bir şekilde atlamıyorsunuz ve zorla yoksunluktan muzdarip misiniz? Bu yaygın bir erkek problemidir. Yeni bir kız, sürekli bir kız arkadaş ya da eş vermez mi? Bunu düzeltmek kolaydır. Yeterince seks yapacaksın. Ne kadar taşıyabilirsin, hatta daha fazlasını. Karısı veya kız arkadaşı vermezse ne yapmalı? Çıkıyorsunuz ya da uzun zamandır birlikte yaşıyorsunuz, ama yeterince seks yapmıyor musunuz? İkinci yarı düzenli olarak seks yapmıyor ve seks yapmıyor mu? Zorla cinsel yoksunluğun nedenlerini bulmamız gerekiyor. Onlar kesinlikle vardır.

Hediye, para ya da örnek davranışlarla seks almaya çalışmayın, aksi takdirde tüm yaşamınız boyunca manipüle edileceksiniz. Vakaların %95'inde, bir eş veya kız arkadaşı ile pazarlık yapabilirsiniz. Erkeklerin kalan %5'i metresleri bulur ya da daha sıcak ve mizaçlı bir kıza gider. Seks için bir kadınla nasıl anlaşılır? Sen ve kız farklı mizaçlara sahipsiniz. Karısı ya da kız arkadaşı haftada bir kez yeterlidir ve bir adam her gün ister mi? Ne yapmalıyım bu durumda? Karısı veya kız arkadaşı ile müzakere.
Seksin ne kadar önemli olduğunu ve ne sıklıkta yapmak istediğini açıklamak. Aksi halde evden sürekli heyecanlandığınızı ve diğer kadınlara aç gözlerle baktığınızı ima etmek. Orada ve ihanet ya da ayrılıktan önce, el. Eğer karısı aptal değilse, o zaman doğru sonuçlar çıkaracaktır. Memnun Bir adam kendi yararına.

Seks için başka seçenekler sunun: oral, anal, eller, göğüsler veya diğer yöntemler arasında. Kararlaştırmak. Senin üzerinde dur. Eğer bir kız kız arkadaşın ya da karın olarak adlandırıldıysa, o zaman külotunu çıkarmalı, seni cinsel problemlerle yalnız bırakmamalı. Mersin escort kız çok yorgun olduğu için vermez. Bu durumda sürekli meşgul, yorgunluğa işaret ediyor ya da iyi görünmüyor.
Birlikte yaşamak, özellikle çocuklarınız varsa, çok yorucu. Bir kadının fiziksel olarak artık aşk zevkleri için gücü yoktur. Bu durumda, ona yardım ve sorumluluklarının bir kısmını almak gerekir. Bir kadını boşalt, o da sana düzenli ve iyi seks için teşekkür eder. Daha sağlıklı bir diyete geçin, yeterince uyuyun ve spor salonuna gidin. Bu size hayatta ve cinsiyette bir sürücü verecektir. Artık karını ya da kız arkadaşını cezbetmiyorsun. Çörekleri çok gevşetip görmezden geldin. Hayat romantizm, övgü ve bakım biraz ekleyin. Daha fazla seks olacak. Kendine dikkat et ve şekle geri getir.

Tanıştığınız zaman, daha ince, sportif, düzgün, bakımlı, seksi ve şık giyinmişti. Spor salonuna kaydolun ve gardırop güncelleyin. Karını ya da kız arkadaşını tekrar baştan çıkar. İkiniz de bu değişiklikleri seveceksiniz. Daha fazla seks olacak. Çok daha fazlası. Yeni bir kız vermezse ne olur? Çıkıyorsunuz ama seninle seks yapmak istemiyor ve bu anı sonsuza dek geciktiriyor mu? Sen, deri dışarı tırmanmak övgü dökmek, çok romantik olmak, son para harcamak, güzel podhazhivat ve ona tüm zaman ayırabilirsiniz.

Ama vermiyor mu? Seksin zaten mantıklı ve açık olması için yeterince uzun çıkıyor musunuz? Kızın sana nasıl baktığına dikkat et. Seni kim olarak görüyor? İyi bir adam ve arkadaş mısın? Sadece finansal olarak iyi ve iyi bir kızı eğlendiriyor musun? Ona çok rahat ve düzenli olarak yardım ediyor musun? Gerçek şu ki, bir kız kazanmak zorunda değil. O da senin kadar sevgi ve seks istiyor. Bir kız sarılmalar, öpücükler, duygular, sevgi ve cinsiyetten kaçınırsa, o zaman erkekte sadece bir arkadaş görür. Yeni bir kız vermezse ne olur? Bir kıza saldırmak için birkaç girişimde bulunun, ama daha fazla değil. Eğer kararlı ise, ondan uzak dur. Sana kayıtsız biri için zaman, enerji ve yağma harcamayın. Pislik olma. Dünyada sana aşk ve seks yapmaktan mutluluk duyacak milyonlarca kız var. Seni sevecek ve istediğin her şeyi verecek birini bul.