» »

Kızın seninle yatakta eğlenmesini

Kızın seninle yatakta eğlenmesini Kızın seninle yatakta eğlenmesini Kızın seninle yatakta eğlenmesini
Bir kızın seninle yatakta eğlenmesini ve dünyanın en iyi sevgilisini düşünmesini nasıl sağlayabilirim? G-noktasını en etkili şekilde uyarmanıza ve kadını orgazma getirmenize izin veren cinsiyette pozlar vardır. G noktası ve canlı kadın orgazm için en iyi seks pozları. G noktası vajinanın ön duvarında yaklaşık 5 santimetre derinlikte bulunur.
Bu erojen noktada, klitorisin dalları bulunur ve bu da kadın üzerinde güçlü bir etkiye sahip olmanızı sağlar. Vakaların %80'inde klitorisin uyarılması, bir kadın orgazm için gereklidir. G noktası ve orgazm için en iyi seks pozları G noktası için seks pozu binici seks pozu cowgirl, g noktasını uyarmak için idealdir. kız, erojen noktanın bulunduğu vajinanın iç ön tarafına bastırmak için uygun eğimi ve açıyı seçebilir.

Kadın bacakları bir erkeğin omuzlarına kaldırılmış misyoner seks pozu, hussar veya subayı olarak adlandırılır. Pelvisin ilginç eğim açısı, bir Mersin escort kadının g noktasına baskı yapmasına izin verir. böyle bir duruşta, her iki ortak da hızlı seksten bile orgazm elde etmek için kolay olacaktır. Bir kız bu cinsel pozisyonda biraz esneklik gerektirir.