» »

Kızlar erkeklerle ilgileniyordu, ama sınıf arkadaşları değil

Kızlar erkeklerle ilgileniyordu, ama sınıf arkadaşları değil Kızlar erkeklerle ilgileniyordu, ama sınıf arkadaşları değil Kızlar erkeklerle ilgileniyordu, ama sınıf arkadaşları değil
Mersin escort kız sürekli suçlanıyor ya da suçluluk duyuyor ve sen her zaman aşırı mısın? Bir kızdan nasıl özür dileyebilirim, eğer çok suçluysam? İlk olarak, vakaların %90'ında senin suçun değil, dürüst olmak gerekirse. Her şey tesadüfen ortaya çıktı, kız saçmalıktan rahatsız oldu ya da özel olarak kışkırttı. Biz bu sorunu çözmek için yardımcı olacaktır bir kızın önünde bir adamın ebedi suçluluk. Bir suç çantasını toplamak ve onu dolaba tutmak için zamana kadar-bu herhangi bir kız için kutsal bir şeydir. Herkesi affediyorum, ama her şeyi kaydediyorum - bu onların sloganıdır. Bir kızdan nasıl özür dileyebilirim, eğer çok suçluysam? Bir kız rahatsız olursa ne yapmalı? Dilemene gerek yok önce bir kız? Bir kızın önünde becerdin. Nasıl özür dileyebilirim? Kız arkadaşım için suçluyum, ne yapmalıyım? Bir kıza ne vermelisin, eğer suçlanırsan? Bu tür sorular derginin okuyucuları bize sürekli soruyor. Ama en ilginç şey, vakaların %90'ında erkeklerin tamamen masum olmasıdır. Neden bu kadar çıkıyor, kızlar her zaman suratsız, rahatsız ve talep hak ?
Kızlar neden sürekli rahatsız oluyor? Bir erkeğin ve bir kadının ilişkilere yaklaşımı taban tabana zıttır. Çocukluktan itibaren kızlar, erkekler tamamen farklı amaçlara sahip olduklarında ilişkiler ve aile için hazırlanırlar. Erkekler ilk etapta koydukları birçok ilgi alanına sahiptir. Bu kariyer, para, hobiler, spor, arkadaşlar, hobiler ve eğlence. Erkekler, ilişki kurmaktan daha çok ilgilendikleri bir dizi hobiye sahiptir. Eğer seks için olmasaydı ve piliçler için cinsel cazibe olmasaydı, o zaman kızlar hiç dikkat etmezdi. Erkekler ilişkilere odaklanmazlar, ancak içgüdülerine yakınlık ve tatmin isterler. Kızlar çok farklı davranıyor. Okulda çocuklar bilgisayar oyunları, spor ve eğlence ile ilgileniyorlardı. Kızlar erkeklerle ilgileniyordu, ama sınıf arkadaşları değil. Daha yetişkin erkekleri seviyorlardı. Daha fazla deneyim, daha fazla kaynak ve daha fazla para vardı. Çocuklar farklı hobilerle uğraşırken, kızlar güçlü bir cinsiyetle iletişim kurma becerilerini geliştirdiler. Kızlar, ondan istedikleri her şeyi almak için bir erkeği kontrol etmeniz gerektiğini fark ettiler.
Bazı kızlar kariyer yapmaya değerdi, ama yine de erkekleri iletişim kurmayı, yönetmeyi ve manipüle etmeyi öğrendi. Bir kızla çıkıyor ve sürekli onun için suçlu mu? Gerçek şu ki, adam ilişkiye değil, onun için diğer önemli şeylere odaklanıyor. Prensipte bir adam çatışmalara ve ilişkilerin açıklığa kavuşturulmasına karşı reddedilir. İlgilenmiyor. Ama kız her şeyi farklı görüyor. O bir erkekten daha bencil. Bir erkeğin bir kadından daha bencil olduğu bir efsane var. Bir adam kendini düşünüyor ve kadın ilişki ve aile hakkında. Ama bu hiç de doğru değil. Erkek ve kadın hem bencildir. Ama farklı bencillikleri var. Erkek bencilliği, bir erkeğin kendisi için yaşadığı zamandır. Kadın bencilliği, bir kadın istediği zaman, bir adam düşündü, çalıştı ve sadece onun için yaşadı. Bir erkeği suçlu ve itaatkar hale getirmenin yolları bir erkek ilişkide seks yapar, ancak bunun için iyi davranmalı veya bir kızı geri çekmelidir. Ama ikisi de zevk aldı.
Kız restorana, denize ve kürk ceketine gitmek ister mi? Eğer bir adam ona vermezse, o zaman bencil ve alçaktır. Bir adam hediye vermez, sürekli aramaz veya yanlış şekilde bakmaz mı? Yani o bencil ve suçu ona atabilir. Kızdan özür dileyecek misin? Bunu düşününce senin hatan olduğuna emin misin? Bir Kız onu güzel görmek için suçluluk arzusunu koyabilir. Adam 55 kg ağırlığında bir kızla tanıştı. ama 3 yıl sonra kilo aldı ve 65 kg ağırlığında oldu. Kız, açıkça şişmiş olmasına rağmen, bir adam onu hala güzel bulmazsa rahatsız olur. Kız, iyileşip iyileşmediği konusunda ona işkence ediyor. Kilo almasının bir sakıncası var mı? Neden böyle sorular soruyorsun? Erkek hoşnutsuzluğunu önlemek için. Ama eğer bir adam 65 kg ağırlığındaki kadınları seviyorsa, o zaman onunla değil, daha büyük bir kızla tanıştı.
Kız şişmansa ve bunu görürse, bir adam suçlu mu? Tabii ki hayır. Eğer şişman kadınlar üzerinde durmuyorsa, onun hatası nerede? Kızın istediğini yapmadın mı? Annesine gitmedi, kendi yolunu yaptı, ona başka bir çift ayakkabı almayı reddetti ya da tam olarak taktik olmayan bir şey söyledi mi? Kız rahatsız oldu. Sen bir erkek, bir pislik ve bir pislik değilsin. Dudaklarını şişirecek, ağlayacak ve seninle konuşmayacak. İlişkideki herhangi bir kız, bir erkeği eğmeye kararlıdır. Ve yapmanın en kolay yolu, bir erkeği suçlu göstermektir. Kız rahatsız olur ve adam onun peşinden koşar, itaatkar bir şekilde arzuları yerine getirir ve hediyeler verir. Kız buna alışır ve daha da talepkar davranmaya başlar. Yaramaz bir kız, itaatkar, cömert ve yönetilen bir hizmetkardır. Sonuç olarak, baba hoşnutsuz bir tablo ile zamanın %70'ini yürür ve beynini çıkarır. Bir kıza karşı gerçekten suçlu musun yoksa böyle hissetmeni mi istiyor? Bükülüp manipüle mi ediliyorsun? Bir kız bir şeyler yapmak istediğinde senin hatan mı? Komuta mı edildin, yönlendirildin ve yönlendirildin mi? Diğer insanların ailelerinde görebileceğin kocalara bak. Acınacak bir durumda. Uzun zaman önce taşaklarını ve saygısını kaybettiler ve eşleri tarafından büküldüler. Bunlar sadece para üreten, ama yine de her şey için suçlanan şişmiş yaratıklar. Bir kızdan önce suçlanırsan ne olur? Bir kız için suçlu ve bir kızdan özür dilemek için yöntemler mi arıyorsunuz?
Ayık bir şekilde suçluluk üzerine düşün. Senin hatan mı yoksa bir erkeğin böyle hissetmesini mi istiyor? Kız karşılığında ne almayı planlıyor? Kızgınlık için ne arıyor? Bir kıza tam, koyun, aptal ya da histerik dedin ve o da kırıldı mı? Ama eğer bu gerçekten doğruysa? Gerçeği duymak istemiyor mu? Ama senin suçun nerede? Seninle olan bir kız, onunla olduğun kadar törene katılmıyor. Yine bir kız için mi Suçlusun? Kız boş bir yerde dokalupaetsya ve küçük şeyler rahatsız? Bir kız kışkırtıyor, sonra da seni kötü biri olmakla mı suçluyor? Beynini alıp seni aşırı mı yapıyor? Bir kız seni manipüle ediyor ve onun için yaşamanı istiyor. Her şey kadın bencilliği ile ilgili. Tüm kaprislerini yerine getirmek için bir hizmetçiye ihtiyacı var. Ayak işlerini yapmaya hazır mısın? Bir kız incinirse ve senin hatan değilse ne yapmalı? Kız seni manipüle eder ya da karakterini kontrol eder. Gülümse. Arkadaşlarınla yürüyüşe çık. Bir bira iç. Televizyona bak. Bilgisayarda oyna. Geliş. Daha neşeli ve olumlu olan diğer kırıntılara göz atın.

Kızı görmezden gel ve seni suçlu gösterme girişimlerine dikkat et. Rahat nefes al. Biraz dinlen. Eğer hala kalıyorlarsa yumurtalarını göster. Suçlu ve korkmuş bir kadının peşinden koşma. Yoksa seni bir erkek olarak görmez. Podkabluchnikov değiştirilir veya basitçe atılır. Kızlar güçlü bir adam görmek istiyorum. Ama nasıl bir paçavra ister ve saygı duyabilir? Bir kız için suçlu mu? Senin suçun değil! Seni kendi kendine tahrik etti ve şimdi de bunu kullanıyor. Başka bir geyik, şilte veya podkabluchnik olma. Eğilme ve erkek ol. Eğer kadın sürekli seni suçluyorsa, o zaman kendine normal, iyi, neşeli ve mutlu bir bebek bul. Geçen seferki hatun bozulmuştu. Senin hatan değil.