» »

Kızlar gerçek erkeği nasıl tanıyacaklar

Kızlar gerçek erkeği nasıl tanıyacaklar Kızlar gerçek erkeği nasıl tanıyacaklar Kızlar gerçek erkeği nasıl tanıyacaklar
Kızlar, dünyanın sonuna kadar hazır olan gerçek bir erkek ve erkeği nasıl tanıyacaklar? Bazı erkekler çok fazla paraya sahip değildir, sevimli bir görünüme sahip değildir ve diğerlerinden farklı değildir, ancak Mersin escort kızlar böyle sarılır ve onlardan sonra koşarlar. Para iyi bir şeydir, ancak gerçekte pek çok fakir erkek yalnız kalır. Gerçek şu ki, para düşkünleri en iyi kadın temsilcilerinden uzaktır ve ticari veya yozlaşmış kızlarla avlanmak herkes için değildir. Ama iyi kızlar erkekleri niteliklerine göre nasıl seçerler? Gerçek erkekleri, yumurtaları olan erkekleri ve acımasız alfa erkekleri nasıl ayırt ederler? Kızlar gerçek erkeği nasıl tanıyacaklar
1. Erkek kendine güvenen gerçek erkekler testosteron ile doldurulur ve güçlüdür. Her durumda ve ortamda kesinlikle davranırlar. Erkekler göz temasından kaçınmazlar, ayaklarının altına bakmazlar, kaybolmazlar ve mırıldanmazlar. Erkek, kızın çoğunluğuna ve kendisine karşı olsa bile, fikrini açıkça ifade edebilir. Gerçek erkek kendinden emin ve diğerlerinden şüphe ediyor, tersi değil.
2. Yumurta ile gerçek bir erkek bir kızla tartışmaz ve bir ilişki bulmaz. Provokasyonlar, manipülasyonlar, dramalar, gözyaşları, skandallar, kaprisler ve tantrumlara boyun eğmez. Erkek, ilişkilerin ve duyguların işe yaramaz bir şekilde açıklığa kavuşturulmasına katılmayacaktır. Bir kadının fikrini dinleyecek, kendi fikrini ifade edecek, ama bundan sonra onunla tartışmayacak. Konuşma yapıcı olacak. Gerçek bir erkeğe bağırmak veya bir ültimatom vermek imkansızdır. Bir kız kıyıları karıştırırsa, o zaman zor olacaktır. Adam davranışlarını düşünmek için zaman verecek ve sonra kıza affedilmeyi emmek»için bir fırsat verecektir.
3. Erkek durumu kontrol eder erkek sadece fiziksel olarak değil, aynı zamanda ahlaki olarak da güçlüdür. Gücünü, gücünü fark eder ve doğru zamanda kullanmaktan Korkmaz. Erkek dengeli ve sakin. Durumu kontrol ediyor, ama her zaman nöbet tutuyor. Küstahların kendilerine kaba davranmasına izin vermez, saygılı değildir. Bu bir kadın için de geçerlidir. Erkek yaramaz ya da gösteriş yapmaya başlar başlamaz, erkek onu yerine koyar.
4. Erkek daha ciddi ve acımasız bilim adamları, kızların gülen erkeklerden daha kasvetli erkekleri sevdiğini keşfettiler. Gerçek erkek ciddi, kaba ve acımasız. Testosteron, bir şakacı ya da anlamsız bir tuhaf olmasına izin vermez. Erkek ironiktir ve gülmeyi sever, ama o bir Palyaço olmaktan uzaktır. Erkek alaycılık ve kendini ironi konusunda oldukça iyidir.

5. Erkek cesur ve küstah gerçek erkek cesur, küstah ve basittir. Utangaç değil, mütevazı değil. Erkek ne yaptığından ve ne istediğinden şüphe etmez. Erkek, kadına rüşvet veren birçok seçenek ve alternatif vermez. Kızlar zayıf olmak ve bir erkeğin peşinden gitmek, boynuna çekmekten daha iyidir. Bir erkeğin bir kızı kucaklaması, öpmesi ve baştan çıkarması istenmemelidir. Kendisi kolay ve rahat bir şekilde yapacaktır. Kızlar gerçek erkekleri seçerler, annenin zayıf karakterli emicileri değil. Kurşun ve erkek ol, o zaman kızlar kapanmayacak.