» »

Kızlar için çekici olmak nasıl?

Kızlar için çekici olmak nasıl? Kızlar için çekici olmak nasıl? Kızlar için çekici olmak nasıl?
Kızların sayısını ve kalitesini artırmanın zamanı geldi. Birkaç kural ve püf noktası izlerseniz, çevredeki Mersin escort kızların çoğunu memnun etmek oldukça kolaydır. Kızların hepsi benzersizdir, ancak esas olarak bir tür erkekten sürüklenirler. Nasıl yakışıklı olunur? Erkek hayatı, adil seks olmadan sıkıcı olur. Kızlar için cazibe seviyenizi nasıl yükseltebilirsiniz? Kızlar için mıknatıs nasıl olunur? Kızlar için çekici olmak nasıl?
1. Kız onlara ilgi gibi. Sevmesini istiyorsun kız? Ona ilgi ve ilgi göster. İlişkilerin %95'i birbirine ilgi göstermeye başladı.
2. Kızlar övgü sever. Bir kız güzellik, karakter veya diğer nitelikler için övüldüğünde, konuşmacıya sempati ile aşılanır. Kızı övmekten, övgü ve güzel sözler söylemekten korkma. Ama bunu rant ve aşırı bilgelik olmadan yap.
3. Kızlar mizah ve pozitif duygusu çekiyor. Bir kızın iyi bir mizah anlayışı yüksek zeka ile ilişkilidir. Bir adam daha fazla şaka yapmalı, ama makul sınırlar içinde. Daha eğlenceli hikayeler, şakalar ve eğlenceli yayınlardan taze şakalar. Kızlar sıkıcı ve üzgün erkekleri sevmezler. Neşeli ve pozitifleri severler.

4. Kızlar iyi muhatapları sever. İyi bir konuşmacı, iyi bir dinleyici kadar iyi bir anlatıcı değildir. Hayatına daha çok ilgi göster, kesmeyin, sorular sorun ve dikkatlice dinleyin.
5. Kızlar bir erkeğin düzgünlüğünü sever. Bir adam temiz ve iyi giyindiğinde, birkaç puan daha çekici hale gelir. Düzenlilik ve güzel kıyafetler bir erkeği neredeyse yakışıklı yapar.
6. Kızlar sağlıklı dişleri sever. Beyaz, eşit ve sağlıklı dişler, insanları karşı cinse daha çekici hale getirir. Diş hekimleri gülümsemeyi parlak ve dayanılmaz hale getirebilir, bu da kişisel yaşamı iyi etkiler.
7. Kızlar kendine güvenen erkekler arıyor. Kızlar her yerde rahat hissediyorum çocuklar seviyorum. Bir erkeğin güveninin arkasında ahlaki ve fiziksel gücü yatıyor. Bir taş duvarın arkasındakiler gibi. Kızlar kendinden emin olmak için çekilir.
8. Kızlar sıradan erkekleri sever. Çok zeki ve bilge erkekler yalnız kalır. Kızlar, birçok hamamböceği olan bir erkeğin karmaşık dünyasını anlamayacaklar. Basit davran ve açık ol.
9. Kızlar spor erkekleri sever. Güç her zaman kızları cezbetti. Bir yüz ya da uzun boylu çıkmamış olsa bile, her zaman daha çekici olabilirsiniz. Spor salonuna kaydolun ve kızlar kapanmayacak. Kızlar pazı ve erkek spor figürünü sever.
10. Kızlar kötü adamlar tarafından sürüklenir. Kuralları çiğnemekten korkmayan, biraz kötü, agresif ve acımasız olan erkekler daha fazla cinselliğe sahiptir. Kızlar bir erkekte erkeksi bir başlangıç ve iç gücünü görmek isterler, bir yatak ve bir annenin oğlu değil. Yakışıklı olmak ve kızları mıknatıs gibi çekmek ister misin?