» »

Kızlık onuru

Kızlık onuru Kızlık onuru Kızlık onuru
Kadın dergileri Mersin kızlara bir erkeğe nasıl verilmeyeceğini söylese de, nasıl davranacağımızı söyleyeceğiz, böylece akşam yemeğinden sonra hiçbir kız külotunu çıkarmadan ayrılmayacak. Erkek tarafında, seks bir nedenden daha fazlasıdır, sadece bunun uğruna nereye gidileceği açık değildir, ancak kadın ile – hayır. Seks istemediği için değil, bunun bir oyun olması ve kuralları ihlal ederseniz, suçlular küstah tıraşsız bir yüz alacaklardır. Ama bir erkeğin bir kızı akşam yemeğine davet etmesini, orada beslemesini, içmesini, baştan çıkarmasını ve sonra seks yapmasını kim engelliyor? Kadınsı bir bakış açısından, bu akşam ve Yöntem «Romantik akşam yemeği»olarak adlandırılır. Bir kıza daha sonra seks ile romantik bir akşam yemeği nasıl düzenlenir? Gördüğü en iyi Romantik filmlerde olduğu gibi yapacağız! Adım adım akşam yemeği ve seks Talimatları
1. Akşam yemeği ve seks daveti onu hazırlıksız bir akşam yemeğine davet edersen, onu sırt üstü yatağında rahat bir kanepeye atma şansını büyük ölçüde azaltacaksın. Muhtemelen yemek yemeyi reddeder ya da seninle yakınlık kurmadan gider ve sen kendini Ezik hissedersin. Baştan çıkarmaya başlamak 2-3 randevudan önce gerekli değildir, aksi takdirde «hala bir böcek»olduğuna karar verir. Sen pek istiyorsun geçmek için ne anlaşılmaz bir böceği. Başlangıçta, kızı akşam yemeğine davet etmeden önce, onunla biraz daha yakın olmanız önerilir. Öpücükler, sarılmalar, belindeki ellerin, poposu, bacakları ... sana ve okşamalarına biraz alışması gerekiyor. Gemiden baloya kadar profesyonelce olmaz. Bir kızı «evcilleştirdikten» sonra, akşam yemeği için bir ipucu ile bir test topu atabilir: bir dahaki sefere evimde akşam yemeğine ne dersin? Ben mükemmel bir aşçıyım ve dün Meksika'da harika bir ıstakoz tarifi öğrendim. Çanak daha iyi poiziskannee ve gazadochnee seçin. Bir yemek seçmeden önce, özellikle vejeteryan olabiliyorsa veya bazı ürün türlerine karşı alerjisi varsa, zevklerini önceden sormak iyi bir fikirdir. Ona böyle bir yemeğin kesin tarihini söyleme, ama sadece gelecekte bu tür bir randevuyu dile. Birkaç gün sonra onu evine davet et. Bir kız reddedebilir, ancak bu durumda ısrar etmeyin, bir tarihte hatırlatılmalıdır. Bir sonraki buluşmadan sonra yürüdüğünüzde ve «yanlışlıkla» evinize geldiğinizde olası bir yöntem. Onu davet et ve onu beslemek için lezzetli bir söz ver. Davetiyeyi önceden hazırlayabilir ve ellerinizle bir yer ve zaman ile bir davetiye kartı yapabilirsiniz. Şahsen teslim edilebilir veya cebinize veya çantanıza atılabilir. Kızlar gizemli faaliyetleri her türlü seviyorum. Seçilen akşam önemli bir iş gününün arifesinde olmamalıdır, en iyi seçenek sabah hiçbir yere gitmemenizdir.
2. Romantik bir akşam yemeği hazırlamak, seks için yolun sadece bir kısmını geçtiniz, ama en ilginç olanı kaldı! Seni ziyarete gelmesi çok şey ifade ediyor. Akşam yemeğini önceden hazırlamak mümkündür, ancak bu tamamen doğru değildir. Burada olayların iki seçenek vardır, onun geldikten sonra size katılmak için çağrı ve pişirme yardım çağırıyorum. Yemeğe yardım etmeyi kabul etti. Önemsiz bir şey yapabilir, ancak katılımının gerçeği arzu edilir. Seninle yemek, o yabancı bir evde yerleşmek ve çok daha kolay olacaktır. Pişirme sırasında, vücudunuzun farklı kısımlarına dokunabilirsiniz, örneğin eller, dirsekler, sırt veya bacaklar. Ona güzel bir önlük vermeyi unutma, böylece elbisesini lekelemez. Masayı ayarlamak için dolaptan bir set almasını isteyebilirsiniz. Bir sandalyede dengelerken, onu bel ya da başka bir yer için destekleyin. Ama iki eliyle kıçını kavramak için çok erken. Yazık. Birlikte yemek pişirmekten kaçmış. Sorun değil, odana gidip ona biraz zaman tanı. Eski fotoğraflarına baksın, bilgisayar başında otursun, müzik CD'lerini takdir etsin. Porno filmlerini ve eski kız arkadaşlarının fotoğraflarını iyi sakladın, değil mi?

3. Uygun bir romantik atmosfer yaratmak için müzik ve çevreye ihtiyaç vardır. Sessiz ışık, melodik ve sessiz müzik, mumlar ve çiçekler mümkündür. Müzik tercihlerine uyuyorsa daha iyidir. Neyi sevdiğini hatırlamıyorsanız, VKontakte müzik çalma listesine bakın. Çiçekler akıllıca, geldikten sonra teslim edilebilir ve daha sonra bir vazoya konabilir.
4. Romantik bir akşam yemeğinde alkol masa önceden kaplanabilir, soğuk atıştırmalıklar ve bir şişe alkol bırakılabilir. Alkol her zaman bir erkeğin arkadaşıydı ve milyonlarca kadını baştan çıkarmaya yardım etti. En başarılı seçenek şarap veya kokteyllerdir. Stokta, her ihtimale karşı bir şişe konyak olması iyi bir fikirdir. Ama randevudan önce, en sevdiği içecekleri bul, bu yüzden onu tedavi etmek daha kolay olacak. Akşam yemeği hazırlarken, birkaç bardak şarap içebilirsiniz. Bu çok önemlidir ve çoğu zaman yiyecek alımının ertelenmesi, hazırlanması, bunun için gereklidir. Boş bir midede, alkol kafaya çarpacak ve atmosferi daha heyecan verici hale getirecektir. Bu pişirme ve biraz alkol ile tüm yaygara kız bugün, belki de çok şanslı olduğuna karar verdi ve o seninle seks yapacak için yeterlidir. Alkol orta derecede olmalı, ama onu içmek istediğine karar verecek kadar değil. Alkol onu daha rahat ve destekleyici hale getirecek. Ertesi sabah kendini haklı çıkarmasına yardım edecek ve aynı zamanda onun neşeli durumunu kullandığın için seni suçlamada «kızlık onurunu» bahane edecek. Ama bu sadece insanların Seks oyunları.
5. Deniz ürünleri, muz, fındık, yumurta, süzme peynir, bal, çikolata ve çilek: Romantik akşam yemeği ve baştan çıkarma doğal afrodizyak içeren ürünlerin hazırlanmasında kullanılması arzu edilir. Akşam yemeği, sözde, lezzetli ve doyurucu çıkmalıdır. İyi beslenmiş bir kız ve alkolle neşelenmek zaten senin yarısı. Masanın karşısında oturmak daha iyidir, daha heyecan verici. Böylece kolayca iletişim kurabilir ve sizi rahatsız eden masayı bir kenara atma arzusunu kazanabilirsiniz. Ve bir sonraki komik hikayeyi anlatmak için sana daha yakın eğildiğinde,» yanlışlıkla " onun dekoltesine bakabilirsin! Bingo! TV'yi açmamak daha iyidir ve arka plan müziği çok kullanışlıdır. Telefonları kapatmak veya ertelemek daha iyidir.

6. Seks ve akşam yemeği lezzetli bir akşam yemeğinden sonra, onu bir şekilde masadan çıkarmalısın. Onu dansa davet edebilirsin, akşamın başında hafif ve biraz Romantik müzik açtın. Genellikle alkol, lezzetli yemekler, müzik ve dans harika bir zemin üzerinde mükemmel davranır. Kız iyi olur: dansla ısınır, alkolle serbest bırakılır, zihni atmosferden ve konuşmalarınızdan dinlenir. Dans pozisyonunda, öpücüklere ve sıcak sarılmalara kolayca geçebilirsiniz. Öpüşme ve o şiddetle karşı değilse, onu baştan çıkarıcı çıkıntılı vücut parçaları sıkma, onu soyunmaya ya da ellerini kapmak ve kanepe veya yatağa kızı getirebilir. Bazen bir kız dans ettikten sonra seks yapmaya çok istekli değildir ya da dans etmek istemez. Bu durumda, masadan çıkmaya ve onunla kanepeye çıkmaya çalış. Daha iyi, elbette, yatak, ama yatak genellikle planlanan seks hakkında çok "yüksek sesle bağırır" ve her şeyi mahvedebilir.
Filmi izlemek daha iyi değil, filmi sonuna kadar izlemekte ısrar edebilir, bundan sonra ayılır ve atmosfer dağılır. Onu bilgisayarındaki fotoğraflarına bakmaya ve kucağına oturmaya davet edebilirsin. Bir düzine fotoğraftan sonra, omzunu, sonra boynunu ve dudaklarını güvenle öpebilirsin. Ve eller yavaşça etek altında çalıştırmak veya straplez elbisesini indirmeye başlar. Bir kız, hızlı bir şekilde, tutkuyla ya da yavaş yavaş, akşamın her anından zevk alarak soyulabilir. Ama her durumda, bu tarihte seks kesinlikle olacak. Romantik bir akşam veya akşam yemeğinden sonra seks yapmak, vermeyen ve sert fındık olan birçok zor kız için uygundur. Birçok kız bir erkekle seks yapmaya hazırdır, ancak çoğu zaman kadın bakış açısından güzel ve onurlu bir şekilde yapmaya çalışırlar. Bu durumda, seks ile romantik bir akşam tam olarak hayal ettikleri şeydir.