» »

Kontrolün tamamen reddedilmesi

Kontrolün tamamen reddedilmesi Kontrolün tamamen reddedilmesi Kontrolün tamamen reddedilmesi
Çoğu zaman ihanetten şüphelenmenin sebebinin düşük benlik saygısında yattığı görülür. Gelecek ay için bir hedef belirle: daha iyi olmak için. Hangi meslek benlik saygısını artıracak ve sen kendine güven duyacak mısın? Yeni bir dil al, Coursera'da bir kursa git, sonunda özel günler için aynı ayakkabıları giy. Sonucunu sabitlemek için uzmanlar bir çapa koymalarını tavsiye ederler (mutlaka kinestetik - tokatlamak, yumruğu sıkmak, parmağınızı geri çekmek). Bir dahaki sefere J'adore Dior reklamında Charlize Theron kadar kendinden emin hissettiğinde, yumruğunu sıkmaya ya da kendini avucunun arkasına sıkıştırmaya çalış. Kendinden şüphe uyandıran bir saldırı tekrar ortaya çıkarsa, çapanı kullan. Sürekli uygulama ile sorunsuz çalışır.

Cidden, bu kadar yeter. E-postalarını kontrol etmeyi bırak ve tarayıcı geçmişine girmeyi bırak. Delaware Üniversitesi'ndeki psikologların yakın tarihli bir denemesi, bir kadın kıskandığında zihinsel yeteneklerinin azaldığını ve konsantrasyonunun kaybolduğunu gösterdi. Buna ihtiyacın var mı?


Bayat, ama işe yarıyor. Erkeğinize onu sevdiğini ve ailenizde her şeyin yolunda olmasını istediğinizi açıklayın. Korkundan bahset ve büyük olasılıkla eksik olan destek sözlerini duyacaksın. Basit bir konuşma, aylarca anlamsız gözetlemeden daha fazla karar verir. Dünyada Mersin escort bayan seni seviyorum diyen destekleyici bir erkekten daha iyi bir egzersiz var mı