» »

Küçük penis için en iyi seks pozları

 Küçük penis için en iyi seks pozları  Küçük penis için en iyi seks pozları  Küçük penis için en iyi seks pozları
Bir adam küçük bir penisin varlığında bile bir kızı tatmin edebilir. Hangi pozlar, penisin boyutuna rağmen kıza maksimum zevk ve orgazm sunacaktır? Cinsiyetteki penisin büyüklüğü önemlidir ve bunu inkar etmek aptalca. Ancak, en küçük penisin veya küçük penisin bile kızı en çok domatesle tatmin edeceği vajinayla büyük bir derinlik ve yakın temas sağlayacak pozları her zaman seçebilirsiniz. Küçük penis için en iyi seks pozları
1. Küçük bir penis için iyi bir poz kelebek dir. Kızın kalçalarını Kaldır ve yatağın ya da masanın yanında dur. Kızın kalçalarının altında bir yastık kayabilir. Böyle bir pozisyonda, bir adam vajinanın derinliklerine nüfuz edebilir, bu da duyulara göre çok iyi olacaktır.
2. Kelebek pozunda, bir adam g noktasını etkileyebilir. bu nokta vajinanın ön kısmında 5-7 cm derinlikte bulunur. Her zamanki köpek stili pozunun aksine, bu seçenek bir kızın bacaklarını sıkıştırmayı içerir. Bu poz daha yoğun ve sıkı olacak, penisin küçük bir büyüklüğü tesviye edilecek ve kız daha fazla zevk alacak.
3. Seks pozu kurbağa, kızın kıçını kaldır ya da altına bir yastık koy. Avuç içlerini yatağa yatırmak, kızın bacaklarını yanlara kaymasını engellemeye yardımcı olacaktır. Böyle bir pozisyonda, kız çaresiz hissedecek ve adam hakim olacak, bu da her ikisini de alacak. Seks pozu kurbağa, iyi bir temas kurmanıza ve küçük bir penis ile bile yeterli derinliğe gitmenize izin verir.
4. Seks-köpek stili pozunda penis açıyla biraz yükselin. Bazen yakın duran yatağın kenarında bunu yapmak daha iyidir. Temas çok yakın olacak ve giriş, g noktasına dokunarak kızın içine doğru açıyla girmenizi sağlar.böyle bir pozda, bir kızın hoşuna gidecek, daha sert ve güçlü bir şekilde hareket edebilirsiniz. Eller bir kızın omuzlarını, saçlarını veya göğüslerini alabilir. Böyle bir pozisyonda, küçük bir penis bile gerçek bir zevk verecektir.

5. Seks pozisyonu yükseltilmiş bir adam kıçının altına bir yastık koymalı ve penis kıza daha yakın olacaktır. Böyle bir pozisyonda, kız doğru ritimde hareket edebilir ve derinliği seçebilir. Bir adam penisini doğru yüksekliğe kaldırdığında, metresinin orgazmını iyi etkileyecektir.
6. Seks pozu çift köpek bu domaltmış pozu penisin daha derin bir şekilde girmesini sağlar ve hafif ama hoş ve tatlı bir ağrıya neden olur. Böyle bir seks pozisyonunda, bir erkeğin bir kızı papaya tokat atması veya klitorisini uyarması kolaydır.
7. Seks pozisyonu yan darbe kız sırtında bacakları yükselirken, adam yan yatar. Bu tembel bir duruş ve kız sakin bir şekilde uzanabilir ve yakın temas ve penisin alışılmadık bir giriş açısı ile melenny seks keyfini çıkarabilir. Bir erkek ayrıca kızın bacaklarını okşayabilir ve klitorisini uyarabilir.
8. Seks pozisyonu makas bir kızın bacaklarını Yukarı kaldırması ve çaprazlaması gerekir. Bu pozu yatakta veya kenarında deneyin. İstenilen açıyı seçtikten sonra, bir adam maksimum derinliğe nüfuz edebilir ve sıkıştırılmış bacaklar penisin herhangi bir boyutu için derin temas sağlayacaktır.
9. Seks pozu yan yedi kız yan yatar ve adam arkadan kıza girer. Penis kızın vajinasının ön duvarına bastırır. Bir erkeğin kalçaları, göğüsleri ve kızın yüzü üzerinde iyi bir görünümü olacaktır. Bir adam alkışlayabilir, saçlarını çekebilir ve kız arkadaşını omzundan ısırır.
10. Seks poz ganimet Mersin escort kız karnına yatıyor, pelvisinin altında yastık, kıçını Yukarı kaldırmak için. Penetrasyon derin ve etkili olacaktır. Bir erkek, doğru seks pozisyonlarını seçerse, küçük bir penise bile kızdan zevk alabilir.