» »

Nasıl istersem öylede yaparım

Nasıl istersem öylede yaparım Nasıl istersem öylede yaparım Nasıl istersem öylede yaparım
Tanrım, sikişmek istiyorum. Büyük bir sert penis görüyorum, bazen siyah, bazen beyaz, yanağıma sürtüyor, sahibinin adı umurumda değil. Boşalıyorum ve sadece rüyamda olduğu için parçalanmaya hazırım.
Her zaman ve her yerde sevişmek istiyorum: sabah, öğleden sonra, gece, evde ve işte, ulaşımda ve parkta koşarken, başka bir moronla röportaj yaparken ve "kutu" için bir rulo monte ettiğimde. Yayıncımızda, en çalışkan çalışan olarak kabul ediliyorum ve hepsi de her zaman sikişmek ve arzu edilen işi bastırmak istediğim için.
Kocamın önünde başladı. Duvara sırtını dönüp uyuyor, ben de gözlerim kapalı uzanıp arkadaşlarıyla sevişmeyi hayal ediyorum. Özellikle böyle bir sahneyi sevdim: içimde bir penis, kıçımda bir diğeri, emdiğim üçüncü. Kocamın birçok arkadaşı vardı, hepsini fantezilerimde becerdim. Bir zamanlar büyük bir şirkette bir bira barında futbol izledik. Avucumu yanlışlıkla kocamın okul arkadaşı Pavlik'in kasıklarına koydum. O aptal benden uzaklaştı.
Beş yıllık evliliğimde, kocamı sadece bir kez, düğün gününde değiştirdim. Spermin rujunu yıkayıp yıkamadığını kontrol etmek istedim. Herkes zaten sarhoştu, Verka tüm restoranda bağırdı, tuvalette bir av pozunda kalktı, garson elini tuttu, düşen tepsinin çökmesi müzikal çığlıklar içinde eritildi, ağzıma boşaldı, aynaya baktım, ruj bir raftı.
Resmi olarak kocamla boşanmadık. Kişinev'de kaldı, Moskova'ya taşındım. Bir yıl önce, moldovalı yayın büromuza büyük bir şef, ana hissedarın temsilcisi tarafından muayene edildi. Bu akşam Müdürün ofisine çağrıldım.
Büyük patron bir sandalyede oturdu, ayaklarını masaya koydu ve bir puro içti.
- İsim mi? diye sordu.
- Alla Friedman, Glebov'un kocası.
- Kaç yaşında?
- Yirmi yedi.
"Harika," dedi büyük patron. - Masanın altına gir.
"Eh, ve aygır! - düşündüm, yuttu sperm iki kez. - Kovayı içime döktü!»
Masanın altından çıktım ve ayakkabılarını yaladım.
"Evet, sadece bir tanrıçasın," dedi büyük patron. - Tanrı'dan saksocu. Benimle Moskova'ya gel.
Maalesef, Moskova'ya taşındıktan sonra Konstantin Petrovich, ana şirkette çalışmaya kabul şerefine beni sadece bir kez becerdi. Evet, Moskova'da neredeyse yok, ülke çapında dolaşıyor, genç yetenekleri topluyor. Burada onlardan bir sürü var — orijinal, becerilmemiş ve çılgınca çalışan.
Sadece bir adamı yatağa sürükleyebildiğim zaman dinleniyorum. Genellikle bunu stadyum «Dinamo» yakınındaki meydanda yapıyorum, maslovka'da yayıncı benim için bir daire kiralıyor. Bazen dalga geçiyorum.
O bir bankta oturdu, yaş öğrencisi, sarhoş ve neşeli. Yanına oturdum ve mesaj gönderiyormuş gibi yapmaya başladım.
- Merhaba kızım! dedi.
"Merhaba," dişlerimden süzüldüm.
Kar beyazı bir gülümseme ile parıldıyordum:
- Sikişmek istiyorum.
Bu sabah dedi ki:
- Bu gece bir arkadaşımla gelmemi ister misin? 3-lü seks yapalım.
— İstiyorum, dedim.
Gelmedim. Keşke kıçımı tekmeleseydi.
Zhenya Mersin escort bayan, şirketimizde editör asistanı olarak çalışıyor. Cumartesileri genelde içki içeriz ve erkek aramaya gideriz. Onu beceriyoruz, Zhenka iki odalı bir daire, büyükannenin mirası. Yine de üçlü olmaz. Bir gün Zhenkin Cavalier, duş alırken uyuyakaldı ve uyudu. Zhenka yan odada sürünerek, Meksikalı bir öğrencinin sikine atladım ve ne istediğini de sakladım. Siyah popo merhamet etti ve kıçından becerdin. Zhenka yine bitiremedi.
Zhenka ile Haziran ayında aşağı ve aşağı tartıştık. İnan bana, bunun sebebi buydu. Henry Arakelian'dan bir üçüncü sınıf öğrencisi uygulamaya geldi. Doğanın bazen mucizeler yaratması şaşırtıcıdır. Arakelyan'ın babası, televizyon merkezimizde sık sık tanıştık — şişman, aşağılık bir Ermeni, televizyon şirketimizi finanse eden banka Başkan Yardımcısı. Ama oğul-yazılı yakışıklı, ince yüz özellikleri, hiçbir şey Kafkas hatırlama, ve iyi okunan, ve zarif hareketleri ve düşünceleri. İlk akşam, onu televizyon merkezinin tuvaletinde emdim ve sonra bütün gece mutluluk bulutlarında dolaştım, adamın Horozu tamamen muhteşem bir görünüme karşılık geldi.

Ve iki gün sonra, yemekten önce, Henry'nin Zhenya'yı aynı tuvalete götürdüğünü gördüm.
Öğle yemeğinde dedim. Henry'den uzak durmazsan tepsiyi kulaklarıma çekeceğim.
"Mandavoshka'nın kendisi," diye fısıldadı Zhenya. - Onunla gece beş kez boşaldım. Siktir git, aptal.
Yemek odasındaki insanlar olmasaydı kavga ederdik.
Bütün yaz, Henry dönüşümlü olarak bize baktı, işte buluştu, Zhenka ile kötü görüş alışverişinde bulunduk, ama sevgili ültimatom ne ben ne de o cesaret edemedi. Ve sonbaharda Henry New York'a gitti, Arakelian'ın babası yerel bir üniversitede öğrenim ücretini ödedi. Boş ve kasvetli oldu.
Uzlaşma teklif ettim, hala daha yaşlı ve evliyim. Cumartesi günü tekrar Zhenka evinde içtik, ama ruh hali yükselmedi. Zhenka, "ondan sonra denedim," dedi. - Yine bitiremiyorum."
"Ben de öyle değilim," diye itiraf ettim. " orgazm ile, doğru, her şey yolunda, ama duyumlar biraz taze, ama bir pislik ağzını açtığında, oldukça ekşi olur."
Her neyse, sarhoştuk ve erkek aramaya gitmedik.
Birkaç gün sonra, işten dönerken, girişteki posta kutusuna alışkanlıktan baktım ve parsel hakkında bir bildirim aldım. "Merak ediyorum," diye düşündüm. " hayatımda hiç parsel almadım."
Saatime baktım, posta hala çalışıyor olmalı.
- Paket kimden? - ben kaşlarını çattı postacı sordu.
"El yazısı okunaksız" diye yanıtladı. - Kendiniz görün, belki öğrenirsiniz.
Kapak sayfasını dikkatlice inceledim, bu karalamaları anlamak kesinlikle imkansızdı.
Evde bir parsel açtım, güzel bir kutunun içinde bir elektrik motoru ve mat bir pembe kafa ile mor-siyah bir yapay penis yatıyordu. Anal delik için krem-yağlayıcının yanında.
"Ne aptallık! - yüksek sesle söyledim.»
Masanın üzerine beklenmedik bir hediye koydum ve duşa gittim.
Duştan sonra, bir yapay penis etrafında daireler çizdim ve sonra yine de halıya yerleştirdim, bornozumu düşürdüm ve üstüne oturdum. » Nasıl çalıştığını kontrol etmeliyim", — kendimi sakinleştirdim ve «Başlat»düğmesine bastım.
Aynı anda, Henry'nin yumuşak kollarının anıları bana doğru akıyordu, ben de inledim ve şehvet vadisine doğru atladım. Üç kez boşaldım ve kıçımın başına geçtim. «Ne kadar güzel!"ben düşündüm.»
Elektrik motorunu kapattım, Henry'nin anıları gitmedi, ama dikkat çekici bir şekilde zayıfladı, güç toplamak için zaman verdi. «Ne güzel! - düşene kadar üzerine Atlayacağım."
Sabah altıda Genka'yı aradım.
- Alka, sen kazandın! dedi. - Bir saat daha uyuyabilirim.
- Sikeyim işi! — diye bağırdı ben. — Şimdi geleceğim.
- Gerçekten bütün gece sürdün mü? - Zhenka güvensizce sordu.
— Doğru, — gururla söyledim ben.
Zhenka, "bir şekilde tüm bu tekniklerden şüphe duyuyorum" dedi. - Daha da yırtacak.
"Gözyaşı yok" dedim. Ona ne diyeceğiz, biliyor musun?
- Nasıl? - Zhenka sordu.
- Ona Henry diyeceğiz.
Zhenka Henry'ye tırmandı, elektrik motorunu açtım, Zhenka mutlulukla titredi ve birkaç dakika sonra hayran bir kaplanın sesiyle bağırdı: "bitiriyorum!!!»
Henry'yi Olimpiyat ateşi olarak gönderiyoruz, bir hafta boyunca evimde, bir hafta da Genka'da. Cumartesi günleri artık içmiyoruz, Henry'yi güzel bir paspas üzerine koyuyoruz, yalıyoruz ve güçler varken dönüşümlü olarak atlıyoruz. Sonra, yorgun ve mutlu, onu yatağa koyduk ve tatlı, kız gibi rüyalar görüyoruz.
Artık erkek aramıyoruz. Neden erkeklere ihtiyacımız var? Henry'ye sahibiz-büyük ve sessiz, onu her zamankinden daha çok seviyoruz. Bir erkek nedir? Dostum, bu sadece bir konuşma aleti.