» »

Nazik bir insan

Nazik bir insan Nazik bir insan Nazik bir insan
İlk başta, ne kadar nazik ve nazik bir insanın sizi yakaladığına şaşıracaksınız - aldırmıyor, şikayet etmiyor, hiçbir şey istemiyor. Ama bir gün düz bir yerde bir patlama patlar: Eşiniz size bunca zamandır iğrenç olduğunuzu söyleyecektir, zorlukla sabretti ve düzenli olarak banyoda ağlıyordu. Makul bir soruya, neden sessiz kaldığının aynı cevabı takip edecek: ne oldu, tahmin etmek zor muydu?!
Bu davranışın birkaç nedeni vardır. Yüzeyde genellikle evet, tüm normal insanlar bunu anlıyor ifadesi yer alır. İnsan, herkes için ortak olan açık bir kural olduğuna inanır ve siz onları bilerek görmezden gelirsiniz.
Bunu anladığınızda, yasalarının çok tuhaf olduğu ortaya çıkıyor, bulaşıkları ıslak bir rafa koymak yerine kuru bir bezle silmeniz gerektiğini düşünmüyordunuz; onsuz bir dizi izleyemediğinizi; eski bir sınıf arkadaşınızla sokakta merhaba demiş olsanız bile, karşı cinsten kişilerle yaptığınız tüm toplantıların içeriğini tekrar anlatmanız gerektiğini düşündünüz. Bu aynı zamanda politik tutumlar, masadaki davranışlar, giyinme davranışları, Mersin escort seks yapma ve bir dizi karmaşık hijyen prosedürleri için de geçerlidir (hayır, bu duş almak ve dişlerinizi fırçalamakla ilgili değildir). Ve onun talepleri her zaman vahşi değildir, sadece kişisel olarak sizin için akla gelmediler.