» »

O senin arkadaşın olmalı

O senin arkadaşın olmalı O senin arkadaşın olmalı O senin arkadaşın olmalı
Bazen kayınvalidesinin çıkarlarını seninkilerin üzerine koyar. Bir yandan bunu bir anne olarak yapma hakkına sahiptir. Öte yandan, onun yanındaki yolcu koltuğunda oturması ve sen arkada oturması gibi küçük iddialar ikisiyle olan ilişkinizi mahvedebilir. Düşünsene, her küçük savaşı kazanmak senin için bu kadar önemli mi? Mersin escort ilişkiyi bozmamak için ne yapabilirsin? Durum tatsız kalırsa, ona anlatın ve birlikte bir çözüm bulmaya çalışın.
Elbette, zor zamanlarda onun yanında olması gerekiyor. Ama eğer kendisi istemiyorsa onu görmek istediğin kişiye çevirme. Erkekler ve kadınlar çoğunlukla farklı iletişim hedeflerine sahiptir. Erkekler sorunları tanımlar ve çözer, kadınlar duygusal bir bağlantı hissetmek için duyguları ifade etmeyi tercih ederler.
Duygusal yükünüzü omuzlarınızdan atmanız gerekiyorsa ve bir tür problemi çözmeniz gerekmiyorsa ve o bunu tam olarak biliyorsa, arkadaşınızla konuşsanız iyi olur. Aksi takdirde ikinizin de dilediğinize erişemezsiniz. Sen yeterince sempati duyuyorsun, o da sana yardım ettiğini hissediyor.