» »

Okuldan sonra kız arkadaşımla eve ödev yapmaya gitdik

Okuldan sonra kız arkadaşımla eve ödev yapmaya gitdik Okuldan sonra kız arkadaşımla eve ödev yapmaya gitdik Okuldan sonra kız arkadaşımla eve ödev yapmaya gitdik
Ayaz gece havası, Çin Dili ve felsefe derslerinde iki saatlik bir beyin fırtınası sonrasında iyileşmeye yardımcı oldu. Arkadaşım genç bir siyah gözlü esmer, ince bir figür ve gözbebeklerinde yanan şehveti gizleyen düşünceli bir bakışla Asya görünümü bir Mersin escort bayan.
Adı Algül.
- Biliyor musun, kendimi aptal gibi hissediyorum ... bu metni asla çeviremem, zaten gözlerimin önünde hiyerogliflerle yüzüyor.
- Hiçbir şey, bu son sınav, sonra da staj gidebilirsiniz.
Tamam, durağa geldik. Burada ayrılmamız gerekiyordu. ve bu gece hiç olmayabilirdi.
- Tamam, Algül, sen sağa dön, ben otobüsü bekleyeceğim.
— Evet..
— Peki, görüşürüz.
Bu sınavlara ihtiyacım var, bana yardım eder misin? - ve benim itirazları beklemeden, o devam etti — - eh, bana sadece çeviri yapmak ve metin üzerinde soru hazırlamak için yardımcı olacaktır, ve sonra benim gece kalabilir, hala yalnız yaşıyorsun, ve otobüsler şimdi kötü gidiyor ve sen…
Sıkıştı.
Ben de ne cevap vereceğimi bilmiyordum, sadece sessizce ona baktım. ve ilk kez ince bedenini gördüğü gibi, dudakları, kalçalarının heyecan verici konturu sıkı bir şekilde sıkılmış bir kemerle vurgulandı.
- Lütfen, gidelim!
Ve o, elimi tuttu, evin yanına gitti. Elini serbest bırakmak için Acelem yoktu. O da benimkini bırakmadı. bu yüzden onun girişine koştuk.
- Ben de genelde evde yalnız kalırım. - Dedi Algül, kapıda mahkemede anahtarları salladı.
Ama şimdi fark ettim ki bütün gece yalnız kalacağız. Bu düşüncenin beni korkutması gerekiyordu, ama sadece hain bir heyecan hissettim.
- Buyur, gel, üstümü değiştireyim. Çabuk! - bağırdı, odaya çırpındı ve ışıkları açtı. ceketimi çıkardım ve ayakkabılarımı sökmeye başladım. Aynı zamanda odasını koridordan ayıran kapıdaki parlayan cama gizlice baktı. Sanki belinin düzgün konturlarını görmek için lambanın önünde bilerek ayağa kalktı. Midede hoş bir karıncalanma ve yaklaşan gecenin beklentisi yeni bir güçle oynadı.
Duvarın yanında büyük bir kanepe ve hafif bir akvaryum ile geniş bir odaya geçtim. Akvaryum lambasından gelen ışık, karanlık odayı tuhaf gölgelerle doldurdu.
- Otursana! Mutfaklardan ne bulabileceğime bir bakayım.
Kaba düşüncelerimden utandım. Kanepeye oturdum ve odaklanmaya çalıştım. Ancak, yorgunluk aldı ve ben uyukladım. Mutfaktaki tavaları salladığını duydum, tekrar odaya girdi ve dondu. Mutfakta tam olarak mikrodalga vızıldıyordu. Gözlerimi açtım ve uzandım. Algül yanına oturdu.
-Bir şeyler pişireceğim. hoşuna gider mi bilmiyorum ama bir içki içelim mi? - Bir şişe kırmızı şarap ve iki bardak alarak bir büyücü olarak sordu. Cevabımı beklemeden, şarabı bardaklara döktü ve ilk önce kırmızı içeceği öldürdü.
- Rahatla, kendini evinde hisset. - Misafirperver bir ev sahibinin standart bir ifadesi, ama bu sefer ona farklı bir şekilde baktım ... rahatla ... vücuduna baktım, ancak renkli kısa bir elbise ile kaplıydı ... o kadar açık olmayan bir şey Giyemezdin, sessizce dua ettim. Bana nasıl baktığını fark etmemiştim. bakışımı takip ettikten sonra, elini kalçasına hafifçe yumuşak bir cilt açarak ve sessizce, zorlukla duyulabilir bir şekilde inledi. fark ettim ki bu, benden hareket beklediğini, samimiyet istediğini gösteren bir işaretti. Ben de bunu istedim. Yüzüne yaklaşırken, dilimi ince dudakların üzerine sürdüm, şarabın tatlı tadını yaladım. Beni gömleğine çekti ve tüm vücuduna sıkıca bastırdı. bir sonraki an, dudaklarının benimkine daha sıkı oturduğunu ve sıcak dilin ağzıma kaydığını hissettim. dudaklarını sıkarak vücudunun her yerinde hafif bir dalgalanma hissettim. Elleri omuzlarından kaymış, bornozun zeminlerini taşırken, küçük, temiz bir göğüs ortaya çıkardı. Dilini ağzımda yalamayı bırakmadan elimi göğsüne bastırdım ve hafifçe masaj yapmaya başladım. mutfakta uzun akşam yemeği sıcak olduğunu açıkça vererek, mikrodalga tıklandığında, ama biz bundan önce değildi. Bir örs üzerinde bir çekiç tutkusu kafalarımıza çarptı ve ... ve sadece orada değil)
Aniden arkamdan yaslandı, elbisesini bir pislik ile düşürdü. Sonra gömleğimi açmaya başladı. kot pantolonumu çıkardım ve iki çıplak beden, soğuk bir gecede ısınmaya çalışıyormuş gibi durug'a sessizce sarıldı. dudaklarını boynuna kaydırdı ve aşağıya indi, göğsünü gırtlağındaki tatlı inlemeyi dinleyerek tatmin etti.
Sonra göbek oldu. Vücudun bu kısmının tüm erojenliği dudaklarım tarafından test edildi. göbeğini yalarken, bir elimle sıkı kıçını sardım ve diğeri kalçanın altına kaydım, onu olabildiğince yumuşak bir şekilde okşadım ve ıslak, yumuşak pembe amının infazımızın doruk noktasına bir dokunuş anı çektim. Karnımı bitirdikten sonra kalçamın altına aldım ve sırtıma yatırdım. Bacaklarını omuzlarıma indirdi ve bana ihale deliklerini açtı. Pembe anüs derinleşmesi bu oyunda tercih edildi. sıkı bir anüs yaladıktan sonra, bu lezzetli poponun derinliklerine girmeye çalışırken dilimle bastırdım.
Delik itaatkar bir şekilde açıldı ve Algülün zevkinden acele eden yeni inlemelere neden oldu. Daha Yükseğe çıktıktan sonra vajinanın etrafındaki alanı yaladım ve Labia dudaklarını açarak dilimi karanlık amının derinliğine soktum. Vurgulanan acı tadı anında ağzımı doldurdu. vajinasından gelen bol sıvı nektar kadar sıcak ve tatlıydı. ve şimdi, vücudunun en hassas kısmına geçmenin mümkün olduğu an geldi. klitorisini yaktıktan sonra dilimle mümkün olduğunca yumuşak bir şekilde dokundum. daha sert basarak, hemen karnında bir şeyin nasıl sıkıştığını hissettim ve tatlı bir inilti ile yüzüme yeni bir salgı parçası attı. Onları yaladıktan sonra klitorise geri döndüm. durmadan başladı okşamak onun dil ucu, hareket halindeyken yalama sıcak. Sonunda Algül benim altında kıvranmaya başladı, klitoris nabuh ve dürttü ve bir sonraki an orgazm ile kaplandı. akıntı çeşmesinin damlası vajinadan uçtu ve anüse yapışmaya başladı, ama hemen bana yaladı.

Bu tatlıdan ayrıldıktan sonra, Algülün gözlerine baktım ve onu boğan aptal bir zevk okudum. Dirseklerinin üzerinde yükselirken beni kendine çekti ve salgılarının kalıntılarını dudaklarımdan yaladı. sonra hızla üst üste döndü. Gereksiz ön sevişme olmadan, yarrağımı eliyle tuttu ve başını yaktı, bir damla akıntı yaladı. sonra dudaklarını sardı ve dilime masaj yapmaya başladı ve bana çok zevk verdi. Serbest eliyle testisleri okşamaya başladı, penise oturmayı bırakmadı. Sınıra kadar heyecanlandığımı görünce, her şeyi hızlandırdı, sonra penisini diliyle gökyüzüne bastırdı, onu sınıra kadar yuttu. orgazmın yaklaştığını hissettiğinde, penisini elleriyle daha sıkı sardı ve başını diliyle sıktı. Orgazm volkanikti. penisini tutmaya devam ederken, elini dudaklarının köşesinden akan bir sperm damlasını salladı. Penisimden koptu, üstümde uzandı ve yorgunluktan gözlerini kapattı. Bir süre yattıktan sonra ayağa kalktık ve bir kelime bile söylemeden başka bir bardak şarap içtik. duygusallık ve utangaçlık sona erdi. İkimiz de birbirimize zevk vermek istedik.