» »

Onu yatakta bekliyordum

Onu yatakta bekliyordum Onu yatakta bekliyordum Onu yatakta bekliyordum
Evet, senin için burada harika ... - alışılmadık derecede geniş bir deliğe girdim, - hala onunla görüşecek misin? - Şaşırmak. Henüz karar vermedim. Sen ister misin? - karım çok hızlı nefes alıyordu. - İstiyorum, ama korkarım ki, sürekli toplantılardan sonra, senin kedi kapanmayacak. - Bir şey feda etmeliyiz. Her zaman böyle. Ama uzun sürmeyecek. Ayrıldığında, kedi zamanla eskisi gibi olacak. Karım benimle aynı anda bir yerde boşalmaya başladı. O dudaklarıma, ben de halıya. Kalktık, karım duşa girdi, ben de o sırada kanepeyi döşedim. Geri döndüğünde, onu yatakta bekliyordum. Kapıda kaldı, karısı çıplak durdu ve gülümsedi. Bacaklar hafifçe ayrıldı, kollar göğsün altına katlandı. Tanrım, o bana güzel. Sadece kedi bugün zorlandı ve açıkça şekilsizdi. Labia'nın farklı yönlerde dağınık olduğu ve aralarında iyi bir mesafe olduğu görülmüştür. Kırmızı ve şişmişlerdi.
Bu benim en sevdiğim tomurcuğu hiç görmedim. Ama bundan sonra sık sık göreceğim. Karım battaniyenin altında bana doğru süzüldü ve tutkulu bir öpücükle birleşti. İyi sikilmiş bir karıyı öpmek ve öpmek güzeldi. Onun sırtından ayrılmadık. Bacakları yanlara ayrıldı, tamamen memnun Bir eşe yattım ve onu kedi içine bir üye girişi groped. Şimdi yapmak zor değildi. Üye gevşek bir püreye dayandı ve daha sonra kelimenin tam anlamıyla kaymış ve sıcak bir boşluğa düştü, vajinanın sadece alt septumunu dizginiyle hissetti. Yan ve üst duvarlara hiç dokunmadan alt kısımda kayıyordu. - Ondan sonra nasıl hissediyorsun? Seni hiç hissetmiyorum, içimde mi? - karısı kulağına fısıldadı. - Senin için yeterli değil. Orada her şeyi havaya uçurdu, " diye bağırdım. "İstersen, sana bir oral seks yapayım," dedi karısı, kafamın arkasına okşadı. Yapacak bir şey kalmamıştı.
Üye başka bir deşarj istedi, ancak karısının vajinası bugün açıkça şekil dışıydı. 69 pozunu aldık ve sonunda en sevdiğim ıslak süngerlerin ne kadar sıkı kapandığını hissettim. Yavaşça pelvisini yüzüme indirdi ve bir başkasının üyesi tarafından geliştirilen buruşuk yaprakları ile çerçevelenmiş bir delik tekrar bana baktı. Gece keyfi için teşekkür etmek isteyen karısı, çılgınca benim horoz emdi ve ben onun gergin yarık içinde boğuk inilti ve hatta bazen benim yankı duymak gibi görünüyordu. Beş dakika sonra tekrar boşaldım, çalışkanımın ağzında, ve tamamen memnun ve bitkin derin ve hoş bir uykuya daldık. Toplantılar düzenli hale geldi. Her gün iş yerinde onunla seks yaptı. Haftada bir, cuma günleri, bütün gece onunla kaldı. Bir buçuk ay sonra onun iş gezisi süresi sona erdi ve o birkaç hafta için başka bir tatil almaya karar verdi. Karımı çok severdi.
Aşıktı. Karımın da ona karşı hassas hisler hissettiğini düşündüm. Ama beni de unutmadın. Tüm bu zaman boyunca sevişmedik - sadece işe yaramazdı. Ve geleneksel olarak 69 pozunu aldık ve birbirimizi dillerimiz ve parmaklarımızla orgazma getirdik. Cumartesileri, gece randevularından döndüğünde, kanepemizde ona "jinekolojik muayene" yapardım. Bacaklarını geniş bir alana yaydı ve kanepenin arkasına yaslanarak kanepeye koydu. Bu zaten bir aile geleneği haline geldi: sevgili sevgili tomurcuğum büyük horozuyla paramparça oldu ve ağzımla ve dilimle onu geri toplamaya çalıştım, sevgilimi ağızda bitirdim. Ancak, arkadaşımızın ailesinin izni sona erdi ve ayrılmak zorunda kaldılar.

Uzun zamandır karımı sikmeye çalışıyorum ama bunların hiçbiri işe yaramadı. Amı iyileşemedi. Ve altı aydan beri sadece oral seks ve kedi gelen kedi ile tatmin oldum. Ama karısının kedisi tamamen kendine gelemedi. Sevgilisiyle olan tarihlerinin izleri bu güzel tomurcukta silinmez bir şekilde kaldı. Delik, elbette, gerildi ve vajinaya giriş kapatıldı. Ama yaprakları ve biraz aralık kaldı. Aralarındaki düz, dar bir yarık yerine, karısının kedisinde, birkaç milimetre genişliğinde küçük kıvrımlara sahip düzensiz bir yarık vardı. Ve sadece altı ay sonra, tekrar sevişmeye çalıştık. En son denemeden sonra geçti bir ay ve bir buçuk, o zaman vajina daha vardı o kadar geniş ki, biz bir şey hissettim ve yarım dakika sonra durdu bu alay birbirleri üzerinde. Ve şimdi, karımın kedisine geri döndüm. Horoz yumuşak esnek duvarlara dokunarak onu pislik içinde serbestçe uçar. Şimdi daha uzun süre tutulmaya başladım, amcık genişledi ve bir saat boyunca bitiremiyorum. Mersin escort karım ve ben, sevişirken birbirimizi hissetmeye başladığımız gerçeğinden çok etkilendik. Ama öyle ki ikimiz de sevgilisini hissetmeye devam ediyoruz ve bu çılgınca tahrik edici. Altı ay oldu, karısı 30 yaşındaydı, ama hala erotik maceramızı akut bir şekilde yaşıyoruz.