» »

Orgazm fırtınalıydı

Orgazm fırtınalıydı Orgazm fırtınalıydı Orgazm fırtınalıydı
Bacaklarını omuzlarına koydu, keskin topuklu sandaletlerle omuzlarına itti, kalçalarına sıkıca sarıldı ve onu becermeye başladı. Bir canavara daha çok benzediği için, penisini vajinaya keskin ve hızlı bir şekilde sürdüğü ve geri hareket ettiği için becerdin. Topukların keskin acısı sadece ona vahşet kattı. Tamamen kapandı, kanepede sırtında uzandı ve göğüslerinin avuçlarıyla kaplandı. Onları sessizce sıktı. Böyle bir pozisyonda, beş dakika boyunca seviştiler. - Üstten alayım. - teklif etti. Onu rahat bırakmadan, kollarında tutarak, sırtında kanepeye uzandı. Cowgirl pozunda oturdu ve çömeldi, becerdin. Penisi tamamen vajinaya girerken, kaslarını sıkarken, aynı zamanda klitorisini kıllı pubisine sürtünüyordu.
Bacaklarını ve kalçalarını okşayarak pençeleriyle kıllı göğsüne dayanıyordu. Başını hafifçe kaldırdıktan sonra dudaklarını meme uçlarına çıkardı ve sırayla yalamaya başladı, kafasını fırlattı, penisini geri döndürdü. Dudaklarından zevk ve tutarsız sözler inledi. Kıçını okşamaya devam ederken, elinin işaret parmağını kıç deliğine geri koyduğunu ve onunla kendini siktiğini hissetti. Hatta bu parmak onun içinde onun horoz okşayarak hissettim. Elini avucunu aldı ve parmağını ağzına soktu, emmeye başladı ve parmağını kıçına soktu. O взвыла oldu ve hareket üzerinde daha hızlı. Kolunun pençeleri, içine düştü, göğsüne girdi ve onu delmek üzere görünüyordu. - Kapak.
Seni götünden sikeceğim. - tek yapabildiği soğuk algınlığı. Ayağa kalktı, sırtına döndü, kollarının arkasındaki göğsüne dayandı ve poposu ile bir penise oturmaya çalıştı. Bacaklarını geniş açtıktan sonra pelvise basmaya çalıştı, ancak üye dar bir delikten geçmedi. Şimdiye kadar müdahale etmedi, yardım etmeye karar verdi. Beline tutunarak, erkek kuvvetiyle baskı yaptı ve eşek hemen yenildi, penisine izin verdi, bu da tam uzunluğuna keskin bir şekilde girdi. Gözlerinden gözyaşları döküldü ve keskin bir acıdan kıvılcımlar döküldü. Tatlı vızıltı acı ile aynı anda fışkıran. Yavaş yavaş ağrı gitti ve zevk yoğunlaştı. Kıçını yukarı ve aşağı hareket ettirmeye başladı.

Zaten boşalmak istedi. Bunu hissederek, kendisi, orgazma yakın olmak, arkadan uzanmak, elini karnına koydu ve parmak klitorisini okşamaya başladı. Orgazm fırtınalıydı. Dalgaları onu kafasıyla boğdu. O, dilini ısırdı ve hareket etmeye devam etti, daha çok kramplardan, bir dakika boyunca sarsıldı ve titredi. Onun kıçından boşalma sadece onun mastürbasyon ve inilti güçlendirdi. Bitkin, üzerine düştü, kafasını dudağına çarptı. Ona arkadan sarıldı ve kulağından öptü. Mersin escortun dudaklarında kan hissetse bile, karnını, göğsünü, kalçalarını elleriyle nazikçe okşamaya devam ederek huzurunu kırmaktan korkuyordu. Ayağa kalkmadan önce beş dakika yattılar. Tam memnuniyet her ikisinin gözünde oldu. Yavaş yavaş giyinmeye başladılar.