» »

Otobüsde çılğın ihtiras

Otobüsde çılğın ihtiras Otobüsde çılğın ihtiras
Bir iş günü, geçmiş hayatımdan, şehrimizin en havalı firmasında mersin escort bayan olarak çalışırken, işten çıkarmam ve tüm ekibin evrensel olarak tanınması ile sona erdi. Şef memnun kaldı, birkaç meslektaşım gördüklerini açıklamama söz verdi, ama ben «kendi isteğiyle " yazmayı kabul ettim.
Ve böylece, sabah erkenden işe giderken, kahvaltı yaptım ve otobüs durağıma gittim. Yol boyunca, sürekli bir kız arkadaşı olmadığını söyleyen bir okul arkadaşı ve seks için nasıl aç olduğunu ve ne kadar süre onun arabası olmadığı konusunda 5 dakika süren bir büyükannesi olan bir kız arkadaşıyla tanıştım.
Minibüste otururken, pencerenin yanında, geçen arabalara baktım ve tanıdık bir adamın sözlerini düşünmeye başladım. Ve yine de gerçek. Zaten bir yıl boyunca seks yapmayan biri yok, ben de kendimi düzenli seks yapmadığımı düşünerek yakalıyorum. Evet, seks var, ben ve erkek arkadaşım yaklaşık bir yıldır kalıcı değildi. Yani sadece internet üzerinde gerekli değildir ve iki saat boyunca yatak.
- Hey! İtmeyin lütfen!
- Özür dilerim ama ben değilim, ama beni zorluyorlar! Benim suçum değil! Oturabilir miyim yanınıza?
- Evet, oturun
Evet, gerçekten o kadar çok insan otobüse bindi ki, herkes domates salma gibi sürdü, Birbirlerini sıktı. Tanıdık ses sürekli öfkelendi ve beni omzuma itti, hatta bazen cama bastım ve bu konuda hiçbir şey yapamadım. Yani yarım saat daha gidiyorduk.
Sonunda, çok daha özgür değildi, ve ben yüzündeki suçluyu görebiliyordum ve neredeyse utançla öldü. Bu benim patronumdu, her zaman bir fare gibi yürüdüm, en sessiz tüy gibi, endişelenmemek ve sinirlenmemek için, çünkü sürekli olarak herkese bağırdı ve öfkelendi. Ofisteki herkes , kötü davranışlar için birisini kovacağından korkuyordu, onun görüşüne göre, ya da iş saatlerinde bitmemiş bir iş.
Ve böylece, birbirimizi tanıdık, kibarca selam verdi ve geri döndü. Bilmiyordum ne yapacağımı. Ama öfkemde, o durumda tepki vermeye değer olduğunu gösterdi. Kolu yavaş yavaş uzun bir paltoyla kaplanmış dizlerime doğru ilerledi. Ona keskin bir şekilde baktım ve elini geriye doğru ittim. Ne yapar? Nasıl cüret eder ki? Ama o zaman bütün sesimle bağırıp patronum tarafından becerilmek üzere olduğumu söyleyemedim. Ve şöyle devam etti. Kolu hızla paltonun altına sürünerek ve külotlara ulaşarak, onların altına zorla nüfuz etti. Heyecanım sınır değildi, otobüs dolu olsa da, bizi görebiliyorlardı. Ama şef devam etti.
Parmaklarını amıma dokundurdu, klitorise ulaştı ve o kadar nazikçe okşamaya başladı ki, muhtemelen o anda heyecanlandım. Ateşten atıldım. Sonra, aşağıya indi ve iki parmağımla beni becerdi, ki bu da gıcırdıyor ve titriyordu. Ama bu konuda durmadı. İkinci, üçüncü, dördüncü, ve işte tüm el parmakları içimde ve çılgınca, azim ile çok fazla sıvı sızan deliğimi ovuşturdu, aşırı heyecandan, eli tam ıslakdı. Bacaklarım duruncaya kadar yerleştirildi, gözler başkalarının bakışlarını görmemek için kapatıldı ve dudaklar açıldı. Zihinsel olarak şimdi nasıl eğileceğini hayal ettim, onun önünü açacağım ve ağzıma boşaldığı için o kadar keyifle yarragını emmeye başlayacağım ve her şeyi yalayarak spermini yutacağım.

Yani 10 dakika, hatta 15 dakika sürdü. Ve sonra Ahmet ve Ebru otobüse girdi. Yakın yaşıyorlardı, oncün birlikte gidib geliyorlardılar. Beni arkadan gördükten sonra, ikisi de bize doğru ilerledi ve tüm çarpıcı resmi gördü. Marina hemen döndü ve Igor ona fısıldadı. Bu noktada şiddetle boşaldım ve oturduğum yerde kollarımı tutuyordum.
Şef, sondan bir önceki durakta çıktı, orada bir araba bekliyordu ve ben durağıma kadar gitmeye devam ettim. Ebru kesinlikle bir an önce bana uçtu ve her şeyi sorgulamaya başladı, ama sessiz kaldım ve sadece yola baktım.
Zaten ofiste, bir bakım beyanı yazdım…