» »

Parlak ve unutulmaz seks

Parlak ve unutulmaz seks Parlak ve unutulmaz seks Parlak ve unutulmaz seks
Görünmez kadın - erkek şovenizmin unsurlarından biri, bir Mersin escort kadını bir bütün olarak, ayrı bir insan olarak görmenin reddedilmesi veya başarısızlığıdır. Bunun yerine, erkekler kadınları yalnızca erkeklere getirebilecekleri fayda çerçevesinde tanımlar. Cinsellikten bahsetmişken, bir kadın hiçbir zaman cinsel ilişkiden zevk almak isteyen bir kişi olarak görülmemişti, tıpkı toplumda başka bir şey yaparken kendi arzularına sahip bir kişi olarak algılanmadığı gibi.
Bu nedenle, kadınlar hakkında rahat mitler yaratmak kolaydı; ve ek olarak, toplum her zaman erkek çıkarlarına hizmet etti ve kadınlar en azından sözlü olarak uzmanlara karşı çıkmak için birleşmedi. Parlak ve unutulmaz kılmak için seks sırasında bir kızı nasıl okşayabilirim? Erkekliğin özü olarak penis-erkekler kendilerini öncelikle erkeklik çerçevesinde tanımlarlar.

Kişinin benlik saygısını sürdürmenin evrensel bir şeklidir. Başka bir deyişle, herhangi bir toplumda, ne kadar homojen olursa olsun (yani, ırksal, etnik veya önemli ekonomik farklılıklar olmadan), her zaman ezilebilecek bir grup vardır – kadınlar. Erkek şovenizminin özü, erkeklerin kadınlara karşı gösterdiği psikolojik üstünlüktür. Kendi başarılarınıza ve gelişiminize dayanan olumlu bir tanım yerine, kendinizi daha yüksek — daha düşük olarak tanımlamanın bu yolu, hem kurbanı hem de zalimi kesinlikle kısıtlar. Ama ikisi arasında kurban çok daha fazla acı çekiyor.