» »

Patronuyla seks durumu

Patronuyla seks durumu Patronuyla seks durumu Patronuyla seks durumu
Patronuyla seks durumu. Patron gibi görünüyor, çok parası var, otorite, meslektaşlarının saygısı, görünüşte böyle bir şey değil, ama ona vermeyeceğim. Ve bir gün o onun çok iyi değil maddi durumu hakkında düşünme, onun ofisine kahve getiriyor, o oldukça onun hayat arkadaşı olabilir, hizmetten terfi istemek için zamanı geldiğini.
Sonra her şey bayatlaşıyor: masanın üzerinde seks, dökülen kahve, bir sürü kağıt ve baş aşağı, ya da kanser pozunda dizlerine kadar külotlu çoraplarla. Düşünceler: Şükürler olsun, o boşaldı!, Hadi ne kadar havalı olduğumu söyle, lanet olsun, en azından beni okşayamadı ve sonra bir kısrak gibi aldı, yarın zengin bir adamın kızıyla çalışmaya geleceğim, muhtemelen görevlerimle nasıl iyi başa çıktığımı söyleyecek, sadece resmi değil, kendi ofisimi tahsis edecek.

Yarın geldiğinde hiçbir şey olmuyor. Sadece şefin tacizleri yoğunlaşıyor. Ve sonra Mersin escort kızın kafasında, kendisine verdiği günün müstehcen sözleri ve küfürleri, bunun gibi, farkında değil. Bu onun hatası oldu.