» »

Real seks yaşadım

Real seks yaşadım Real seks yaşadım Real seks yaşadım
Herkese merhaba! Sana gerçek hikayeyi anlatmak istiyorum, sadece benimle değil.
Bir yeğenim var, kazanmayı bilen ve en önemli şey olduğunu düşünen iyi bir adam.
Tren gezilerinden birinde sevimli bir kızla tanıştı, uzun bir süre onun için koştu ve sonunda bir teklif yaptı ve evlendi.
Bir oğlu vardı, Uralların en büyük şehirlerinden birinde yaşıyorlardı. Görünüşte her şey normal. Ama tanım gereği, yaşamın anlamı, doğumda BL... B olan bir kız kategorisi var. Henüz evli değilken (bu onun sözleriyle), yatakta adamlardan biriyle vakit geçirdikten sonra diğerine gitti ve yol boyunca taksi şoförüne teslim oldu. BL dedikleri gibi ... b-bu erkeklerin sayısı değil, ruh halidir.
Böyle bir Mersin escort bayanla yaşamak, sadece cebinde para değil, aynı zamanda iyi bir üyeye sahip olmak ve her şeye hazır olmak gerekir. Ve yeğen, aksine, karısını sık sık» cezalandırdı", seksinden mahrum bıraktı. Yine, hikayelerine göre, bir ay boyunca seks yapmadılar. Yani, sanırım, gelecekte, kimse onu kınamak için bir istek duymayacak ... dedikleri gibi, başkalarının becermesini istemiyorsan, Kendin siktirin.
Düğünlerinden birkaç yıl sonra, kendimizi başka bir düğünde bir şirkette bulduk. O çok muhteşem bir bayan, güzel, neden normal bir cazibe. Bana tamamen kayıtsız olmadığı fark edildi. Sem ve hiçbir şey hakkında konu hakkında konuşurken, uzun zamandır beni tanıdığını ve sempati duyduğunu söyledi. Bunu sadece akrabalar arasında bir konuşma olarak kabul ettim.
Bundan sonra, twit'de yazışmaya başladık, kendimizi ilgili ilişkilerin bir parçası olarak tuttuk. Ama yavaş yavaş yazışma daha samimi tonları giymeye başladı. Kocasının dikkatsizliğinden şikayet etmeye başladı. Ve sonunda, tam bir güvene geçtik ve zaten her şeyi, hatta fantezilerimizi konuşabilirdik.
Biz yaşadık ve şimdi farklı şehirlerde yaşıyoruz, aramızdaki mesafe 1000km. periyodik olarak, zamanımın ne kadar izin verdiğine, ona binmeye başladım. Evinde bir daire kiraladı ve onunla mümkün olan her zaman orada geçirdik.
Birkaç gün sonra, herkesin işi, ailesi, yükümlülükleri gibi eve gittim. Toplantılarımızın molalarında, fantezilere vb. ihanet ettik. ama doğal olarak, onun mizacıyla, çok azdı..
Akşamlardan birinde, yazışmalarda çok seks istediğini yazdı. Evde yalnız. Kocam tatile gitti. Oğlu yanında. Ve site aracılığıyla seks için bir adam bulmayı önerdim. Kabul etti, ama bana bir adam bulmamı istedi.
Reklamlarda, bir kızın seks için bir erkek arkadaşı aradığını belirten bir mesaj koydum. Gelmeye başladı mesajlar. Adaylığı inceledim, fotoğraflarını çektim ve sonunda bir adam bulduk ve bir otel toplantısına gitti.

Zaman geçirdim çok güzel. Çok memnun ve bana minnettardı. Bundan sonra, periyodik olarak erkekleri bulduk ve o bir araya geldi. çıkar, doğal olarak, erkekleri bulmada en aktif rolümü aldım. Her şey benden geçti. Tek koşul: benim için bir fotoğraf raporu istedim..
Bu akşamlardan birinde onu başka bir adamla tanıştırdım. Uzun zamandır aradığı şeyi kendisi için buldu. Ayrıntıları bilmiyorum, ama onunla neredeyse tüm akşamları geçirmeye başladı. Bana yazmayı bile bıraktım. Götürdü evine.
Ama yeğenimi bilmem gerek. Hırsızlardan olduğunu açıklayan kameraların evlerini yerleştirdi. Ve sistem, en azından bir daireye girdiğinde, bir fotoğraf çekildiğinde ve fotoğrafın telefona gitmesi için çalıştı. Resmi hayal et, o ebeveynler akşam yemeği yiyor, şu anda mms geliyor, burada» bayan " ve erkek arkadaşı onlara daireye giriyor. Onu işe alıyor, ne olduğunu soruyor. Ve Kısacası, boşanmaya gelib çıktılar.