» »

Ritim ve orgazm

Ritim ve orgazm Ritim ve orgazm Ritim ve orgazm
Kadın orgazmını engelleyen nedir ve nasıl elde edilir? Bir Mersin escort kadının güçlü ve parlak bir orgazm elde etmesine yardımcı olacak birkaç seks sırrı. Birden fazla orgazm ile seks yapmaktan ve komşulara inlemekten nasıl zevk alırsınız? Bir kadın orgazm aldığında cinsel eylemlerin sayısını nasıl artırabilirim? Kadın boşalmıyor mu? Çeşitlilik ve orgazm. Sadece yatakta ve aynı zamanda seks yapma alışkanlığı, orgazm üzerinde kötü bir etkiye sahiptir. Cinsiyette çeşitlilik, yenilik ve adrenalin arzu edilir. Böylece tazeliğini kaybetmeyecek ve uzun süre alakalı kalacaktır. Ritim ve orgazm. Cinsiyette yanlış seçilmiş bir ritim orgazma yol açmaz.
1. Çok hızlı ya da çok yavaş. Bunun hakkında konuşun. Çoğu kadın enerjik cinsiyeti tercih eder.
2. Beslenme ve orgazm. Akşam yemeğinden sonra bir kızla hemen seks yapmamalısınız. Tam bir mide tam bir his vermez ve seks sırasında müdahale eder. Romantik bir akşam yemeği, seksten en az 3 saat önce olmalıdır.
3. İç çamaşırı ve orgazm. Tanga ve sütyen eksikliği, kadınların erojen bölgelerinin hassasiyetini azaltır.
4. Sigara ve orgazm. Sigara içmek kadın libidosunu azaltır ve orgazm şansını azaltır. Orgazm zamanı. Kadın heyecanının Zirvesi akşam saat 9'da düşüyor, erkekler sabahları seks yapmayı tercih ediyor.

5. Müzik ve orgazm. Tam sessizlik ya da yüksek derecede çıngıraklı müzik orgazma katkıda bulunmaz. Daha iyi orgazm elde etmek için Romantik ve sessiz müzik ekleyin.
6. Dokunsallık ve orgazm. Kadınlar yumuşak dokunuşları sever. Sekse daha fazla dokunsal dokunuş kat. Saç okşayarak, kafa derisi, sahne veya sırt masaj.
7. Yumuşak oyuncaklar ve orgazm. Seks terapistleri yumuşak oyuncakların yatak başlığından kurtulmanızı önerir. Çocuk oyuncakları, seks sırasında orgazm için kötü olan önyargıları ve tabuları unutmayı engeller.
8. Alkol ve orgazm. Biraz alkol orgazm için iyidir, ancak anahtar kelime "biraz" dır.
9. Konfor ve orgazm. Kaliteli bir orgazm için konfor gerekir. Bu yalnızlık, müdahale eden faktörlerin olmaması ve ahlaki huzur ile kolaylaştırılır. Cinsel yaşam, duvarın arkasındaki ebeveynlerden ve Aşıklar arasındaki çatışmalardan kötü etkilenir.
10. Düzenli seks ve orgazm. Ayda bir kez seks yapmak ayda bir kez egzersiz yapmak gibidir. Hiçbir şey mantıklı değil.
Daha sık seks yapın ve orgazm olacak. Müdahale faktörlerinden kurtulun ve orgazm garanti edilecektir.