» »

Ritimde uğultu

Ritimde uğultu Ritimde uğultu Ritimde uğultu
Eşzamanlı Mersin escort orgazm, neyse ki etkilenebilecek büyülü bir eylemdir. Tabii ki, onu tüm samimi yaşamın hedefi haline getirmenize gerek yok, ancak genel neşe elde etmek için uygun pozları denemeye bile değer!
Kural olarak, misyonerlik pozisyonu bir erkek için iyidir ve bir kadın için pek iyi değildir. Ancak kasık kemiğine yavaş, derin hareketler ve sürtünme ekleyerek onu biraz değiştirirseniz, işler çok daha iyi hale gelecektir! Ve yanınıza bir vibratör veya penis halkası getirirseniz daha da iyidir.
Mutfak masasına veya uygun başka bir yüzeye oturun, partnerinizin önünüzde durmasına izin verin. Bu pozisyonda, elinizde tutmadan vibratörle derin penetrasyon ve ek stimülasyon elde etmek mümkündür. Harika!


Seksologlar, karşılıklı memnuniyet ile eşzamanlı orgazmın elde edilmesinin daha kolay olduğuna inanıyorlar. Ayrıca, bu en güvenli temas şeklidir — enfeksiyon bulaşmadan ve hamile kalma şansı olmadan. Sırt üstü ya da yan yatarak yüz yüze yatın, biraz kayganlaştırıcı alın ve vücudunuzun olanaklarına göre bir yolculuğa çıkın. Orgazmı senkronize etmek için birbirinize bakın, sesleri dinleyin ve nefes alın. Zevk almanın yanı sıra, bu çok değerli bir samimi deneyimdir.