» »

Romantizmden kaçınıyor

Romantizmden kaçınıyor Romantizmden kaçınıyor Romantizmden kaçınıyor
Ve bu iltifatların her zaman bir şekilde ya da başka bir şekilde cinsiyetle ilgisi vardır: gözlerinizin rengine ya da üzgünken burnunuzu ne kadar hoş bir şekilde salladığınıza hayran kalması pek olası değildir. Sana ateşli bir şey olduğunu söyleyecek ya da yeni kot pantolonunda kıçının son derece baştan çıkarıcı olduğunu fark edecek. Başka bir konuyla ilgili iltifatlara gelince, örneğin harika bir mizah anlayışına sahip olman ya da harika bir tada sahip olman gibi, asla olmazlar. Seni yalnızca cinsel bir nesne olarak görüyor ve cinselliğini vurgulayan niteliklere hayranlık duyuyor.

Ofisinin önünden geçiyordum ve sana çörek getirmeye karar verdim, tatlım gibi kendiliğinden hiçbir şey yapmaz. Sana nazik mesajlar yazmaz ve sebepsiz yere hoş hediyeler vermez. Senin sevdiğin güzel bir drama olmasa bile geceyi birlikte bir film izleyerek geçirmeye hazır değil, onun sevdiği zombilerle ilgili ateşli bir film. Sanki herhangi bir romantik dürtüye derinden yabancımış gibi görünüyor.


Ve bu, kural olarak, onun için uygun olduğu zamandır. Randevularınızın belirli bir programı vardır ve muhtemelen randevuyu Mersin escort başka bir zamana ertelemektense hiç terk etmeyecektir, çünkü aniden çıkmaya hazır değilsiniz. Yok. Gelecek cumaya kadar bekleyecektir.