» »

Sabah seksi güne harika bir başlangıç!

Sabah seksi güne harika bir başlangıç! Sabah seksi güne harika bir başlangıç! Sabah seksi güne harika bir başlangıç!
Sabahları nasıl uyanırsınız? Alarm zilinden atlıyorsunuz ve kendi uykululuk halinize lanet ediyorsanız, kendinizi temizlemek ve beş dakikada çalışmak için acele etmek zorunda mısınız? Ya da tembelce gözlerini açarak, televizyon konsolundan çekerek, yataktan kalkıp ev işleri yapmak için en ufak bir arzuyu hissetmiyor musunuz? Bu seçenekler güne başlamak için en iyisi değildir. Seks yapmak için sabahları çok daha güzel ve daha kullanışlı.

Özel ilişkiler, özellikle akşam ve gece saatleriyle ilişkilidir, çünkü, öncelikle seks için zaman sınırlı değildir ve ikincisi, samimi eğlenceden sonra güvenle uzanıp tatlı bir şekilde uyuyabilirsiniz. Bununla birlikte, yakın tarihli çalışmalar, sadece sabahları ve erkek ve kadın bedeninin fiziksel sevgiye en hazırlıklı olduğunu göstermiştir.

Seks için uyanmak her şeyden önce çok güzel. Seksologlar, birlikte yaşayan birçok çiftle görüştü ve her on erkekten dokuzu ve on kadından yedisinin akşamları aşk sınıflarını sabahları değiştirmek için mutlu olacağını öğrendim. Bununla birlikte, çoğu bu konuda sessizdir, çünkü ortağın böyle bir teklifi kabul etmeyeceğine inanırlar.

Ayrıca, sabahın samimi ilişkileri de yardımcı olur. Vücudu iyi durumda tutmanıza izin verir, sabahları vücuda ve ruha "neşe yükü" verir, dünyanın iyimser görüşüne yardım eder, daha iyi bir düşünce ve hayal gücü uçuşu konsantrasyonuna katkıda bulunur. Ek olarak, günün başlangıcında seks, cildin sağlıklı olmasını, gözlerin parlamasını ve dudakların gülümsemesini sağlayarak görünüm üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir.

Ayrıca, sabahları sevişmek spor için harika bir alternatif. Gün doğumunda seks, bağışıklık sisteminin önümüzdeki yirmi dört saat boyunca normal çalışmasına katkıda bulunur.


Tabii ki, sabahları samimi zevkler için bir saat vermek için, çoğu insan bu zamanı bir gece uykusundan uzaklaştırmak zorunda kalacak. Ancak, yatağa gitmek isterseniz, zevkle yeni bir güne başlamak için neredeyse her zaman bir saat önce gidebilirsiniz.
Eğer sabah seks yapacak biri yoksa, bayan escort mersin sizin her zaman hizmetinizde.