» »

Sanal Master

Sanal Master Sanal Master Sanal Master
Birkaç haftadan beri online bir Master var. Ben her zaman bdsm ile ilgilenmekteyim, ama utangaç ve korkmuş genç kızım, gerçek hayatta biriyle buluşmak için hala çok riskli. Bu mükemmel bir çözüm gibi görünüyordu: Bu şekilde, kendimi gerçek tehlikeye atmadan yaşam tarzının bazı yönlerine alışabilirim. Onunla bir S & M arkadaşlık sitesinde tanışmıştım. Çoğu erkek sadece gerçek seksle ilgiliydi, ama bu bana yardım etmeye istekliydi. Çevrimiçi bir ilişki kurmak için onu heyecan verici ve farklı bulduklarını ve iş, ailesi ve diğer evcil hayvanları için hala yeterli zaman verdiğini söyledi. Bazen bana "herhangi bir iç çamaşırı olmadan bir eteğe okula git" gibi ödevler verecekti ya da "Mastürbasyon yaparken kendini eğlendir" erdemli travesti. Her gün, gündüz ve gece boyunca ödevlerle birlikte metin mesajları gönderebilirdi. Ya da çevrimiçi tanışırdık ve web kamerası önünde bir şeyler yapmamı sağlardı.
Bu yüzden onun çevrimiçi olmasını bekledim. Ne zaman geleceğini asla bilemedim. Bazı günler erkendi, diğerleri gece gerçekten geç oldu. Ya da hiç gelmezdi .. gerçekten hiçbir şey söylemiyordu. Ama bildiğim, beklemeyi sevmemesiydi ve soon En kısa zamanda ona cevap vermediysem büyük bir belada olurdu.
Sonunda à onun adını ekranın sağ köşesinde görünmesini gördüm.
"Fahişe, şu an web kamerasının önünde kıçını al!"
Çabuk webcam Web kamerayı açtım. Henüz açmamıştı. Onun yüzünü görebilmeyi çok sevdim, gözlerine bakmak bana memnun olup olmadığını söylemeyi daha kolay hale getirdi. Ama bazen onu açmayı tercih etmedi, ki bu fazla heyecan vericiydi çünkü onu daha da güçlü kılıyordu.
Siyah dantel gecelik elbisemi, altında küçük bir siyah dantel tanga ile giyiyordum .. hiçbir şey .. tanga zaten beklentiden dolayı ıslanmıştı. Bütün gün onu düşünüyordum ve bu sefer beni ne yaptığını merak ettim.
"Bana göğüslerini göster."
Kemerleri omuzlarımdan çıkardım ve göğüslerimin altındaki kumaşı çektim.
"Ayaklarını masaya koy."
Komuta ettim, ayaklarımı birbirinden ayırarak ... ... tanrıyı görebilsin diye.
"Islanmışsın, değil mi? Sürtük!"
Kızarırken başımı salladım.
"Kendine hazır ol. Zor bir gece olacak."
Biliyordum ki, bu da kendimi parmaklamak ve daha da havalı olmamı istediği anlamına geliyordu. Meme uçlarımla oynamaya başladım ve bir elimi tanıma soktum.
"Sana küçük fahişe gibi davranacağım!"

"Onu sevdiğini biliyorum, pis sürtük!"
Onun sözlerini biliyordu beni daha fazla açtı.
"Bana nasıl ıslak olduğunu göster!"
Tanımamı çıkardım ve çıplak amımı ona gösterdim.
"Böyle bir sürtük!" Onun cevabıydı. "Çekmeceyi aç."
Küçük oyunlarımız için masamın çekmecesini hazırladım. Benim sahip olduğum tüm cinayetlerle doluydu. bazıları onun emriyle beni satın aldı, diğerleri de onun tarafından bana gönderdi.
"Kelepçeleri nipellerin üzerine koy."
Buna itaat ettim, ama gerçekten son bir zamana kadar onları giymeme izin vermeyeceğini umuyordum. mersin oruspu İşkence ettiğim meme uçlarım günlerce ağrıyordu!
"Kementine de bir kelepçe koy."
Ah! Şimdi bu nipel-kelepçelerden daha da kötüydü.
"Acı yok, kazanç hayvanı yok ..." Şu anda sırıtıyor olacağını biliyordum.
"Şimdi en büyük yapay penis çıkar ..."
"Şu anda orada olsaydım, horozumu nasıl tedavi edeceğini göster."
Yavaşça başını daha fazla dikkat ederek şaftı yalamaya başladım. Sonra her şeyi ağzıma aldım ve kameraya doğru bakarken olabildiğince derine inmeye çalıştım. Şu anda onunla mastürbasyon yapacağını ve onunla gerçekten orada olduğumu hayal etmesini umuyordum.
"Sikişmek istemiyor musun?"
Ben yanıtladı: "Evet Usta, çok çok!"
"Senin küçük bir fahişe olduğunu biliyordum!"
"Ve küçük fahişelere ders vermesi gerekiyor .."
"Dildoyu uzaklaştırın ..."
Biraz hayalkırıklığına uğradım. Kendimi onunla becermek istedim. Ama o benim içimdeki büyük ve sert bir şey için ne kadar özlem duyduğumu biliyordu ve bana bu kadar kolay vermek istemiyordu.
"Klipsindeki kelepçeyi çıkar .."
Ağrı daha da kötüye gittikçe gözümde gözyaşları dökülür.
"Ve memelerinizde olanlar da .."
Onları birer birer çıkardım. Onları aldırmaktan çok daha fazla çektim.
"Tanrım keşke şu an her yerimi boşaltabilirdim."
"Öyle gözüküyorsun ... lanet olası!"
Gülümsedim.
"Bu akşamki göreviniz, bu kelepçeleri göğüslerinize tam olarak 0: 00'da geri koymak ve size mesaj atıncaya kadar onları açık bırakmaktır."
"Umarım senin için unutamam .."
"Şimdi dizlerinin üstüne çık ve kıçını göster."
Sandalyemde döndüm ve kameranın önünde kıçımı kaldırdım. Başka ne diyeceğini görmek için omzuma baktım.
"Gerçekten iyi bir şaplak hak ediyorsun .."
Sonra web kamerasını çevirdi ve yanımda laughing 2 garip adam vardı ve bana gülüyordu. Şoke oldum, hemen kendimi örtmek istedim, ama bunun onu sinirlendireceğini biliyordum.
"Hayvanı endişelendirme, tüm zaman boyunca izlemiyorlar."
"Şimdi gitmem gerekiyor, ama ödevini unutma!"
Geri bir şey yazabilmek için döndüm.