» »

Seks iki insanın ilişkisini birbirine bağlar

Seks iki insanın ilişkisini birbirine bağlar Seks iki insanın ilişkisini birbirine bağlar Seks iki insanın ilişkisini birbirine bağlar
Neden en iyi yılları, güçleri, sinirleri ve parayı umutsuz bir ilişki için harcıyorsunuz? İlişkinin parçalanacağını ve mutlu bir geleceğin olmadığını nasıl anlayabilirim? 10 çiftin 9'u ayrılıyor çünkü başlangıçta birlikte olmak zorunda değiller ve hala evlenenlerin yarısı boşanıyor. Güçlü bir sevgiye, karşılıklı anlayışa, saygıya, ortak hedeflere ve güçlü bir aileye sahip olacaksınız. Ortak bir gelecek olacak. Fakat bir Mersin eskort kadın ve bir erkek arasındaki tüm ilişkilerin parlak bir geleceği yoktur. Bazı ilişkiler önceden çökmeye mahkumdur. Enkazın altında en iyi yıllarınız, sinirleriniz, finansınız ve hayalleriniz gömülecek. Tırmıkların etrafından dolaşmak daha iyi ise, neden bu kadar olumsuz bir yaşam deneyimine sahipsin? Yetişkinler çok eğlencelidir. Başlangıçta çok fazla hata yaparlar ve sonra ayrılık ve kırık bir kalpten şikayet ederler. Ancak vakaların %90'ında ilişkinizin geleceğini tahmin edebilirsiniz. Sadece sevgi dolu çiftler, bariz kırmızı bayraklara dönüşmeyen sevgi ve hormon oyunuyla çok fazla emilir. Umutsuzluğun belirtileri burçları karşılaştırabilir, bir falcıya başvurabilir ve kahve telvesi üzerinde tahmin edebilir, ancak gerçekte her şey çok daha kolaydır. İlişkinin geleceği olmadığını nasıl anlayabilirim? Uyumluluğunuzu nasıl kontrol edebilirim?
1. Farklı hedefler ve hayaller bir kız ve bir erkeğin gelecek için farklı planları vardır. Çapsal hedefler sizi yavaş yavaş farklı yönlere çıkaracaktır. Ne kadar denerseniz deneyin, ancak bu tür ilişkiler hızla çökecek. Başlangıçta, kimin ne istediğini bulmanız gerekir, böylece hoş olmayan sürprizler olmaz. Ortak ilgi alanlarınız, hedefleriniz, hayalleriniz ve planlarınız var mı? Birlikte yaşamanız neye benziyor? Farklı insanlar mısınız ve gelecekte ortak bir şeyiniz yok mu? Bu umutsuz bir ilişki garantilidir.
2. Destek eksikliği, ahlaki yakınlık ve sevgi ilişkisi herkes kendisi için ve yakınlık ruhlar keşfedilmedi? Birlikte uzun süre dayanmak kader değildir. Aşıkların iletişim, yatak odası ve mutfak dışında, bir zorunluluktur. Size bir şey hakkında konuşmak? Sürekli birlikte sıkıldınız mı? Destek eksik mi? Duygusal yakınlık yok mu? Birbirinize güvenmiyor musunuz? Aşk zayıf ve daha seksi ya da pratik ilgi? İlişki yavaş yavaş soğuyor. İlişkilerde oluşan güzel ve akıllı insanlar çoktur. Ama bunun dışında, daha büyük bir şeye sahip olmanız gerekir. Bir vücut için para alışverişi dışında birbirinize ne verebilirsiniz?

3. Kötü seks samimi hayat sıkıcı ve öngörülebilir mi? Bir erkek bencillik gösterdiğinde ve kızın başı ağrıyorsa, bu ilişki umutsuzdur. Seks iki insanın ilişkisini birbirine bağlar. Samimi hayat kaybolduğunda, insanlar tarafta zevk aramaya başlar. Kötü seks, gelecekte ayrılmaya eşittir.
4. Bir kızın beyninin paket Servisi, bir erkeğe tamamen yanlış duygular uyandırmayı sever. Bir adam sürekli bir şey borçlu mu yoksa suçlu mu? Bir erkek ne kadar denerse denesin, bir kız her zaman yanlış bir şeydir? Adam bir şey eksik, hayal kırıklığına uğrattı, kırdı ve geçti mi? Sonsuz acı ve iddia. Ama strateji olmalı ve suçlama mutlu bir ilişki inşa edilemez. Bir kızla birliktesiniz çünkü birlikte iyi vakit geçiriyorsunuz. Ve eğer kötüyseniz, o zaman neden böyle bir ilişkiye ihtiyacınız var?
Mutlu olduğunuz ve suçlamanız gereken yerde değil, bu ilişkileri bağlayın. Bir ilişkiniz olduğu için birbirinize teşekkür ederim deyin. Sevgiyi takdir et, eğilmeyin ve birbirinizin beynini taşımayın. Olarak bitirmek için umut vermeyen çalışmalarda batırılmış bir ilişki vardır? Umut vermeyen çalışmalarda batırılmış bir ilişki vardır? Kendi ve başkalarının zamanını boşa harcama. Mutlu olacağın biriyle tanışabilirsin. Yalnız kalmaktan korkmayın, ama uygun olmayan biriyle mutsuz olmaktan korkun. Hızlı ve kararlı bir şekilde ayrılmanız gerekir. Ümitsiz ilişkiler gordian düğümü gibi kesilmelidir. Hızlı ve kararlı. İlişkinin perspektifini veya umutsuzluğunu önceden belirleyin. Sen zeki ve mantıklı bir insansın. Neden zamanınızı mutsuz olmak ve acı çekmek için harcıyorsunuz? Hayat kısa, bu yüzden mutlu ol.