» »

Seks sırasında korunma

Seks sırasında korunma Seks sırasında korunma Seks sırasında korunma
Birçoğu prezervatif olmadan seks yapmanın çok daha iyi ve daha hassas olduğunu iddia ediyor, ancak hiç kimse hastalığı ve kürtajı iptal etmedi. Prezervatif nasıl reddedilir ve seks güvenli hale getirilir? Bugünün zamanı deney zamanıdır ve sadece sıradan yaşamda değil, aynı zamanda Mersin escort cinsel olarak da gelmişlerdir. Gençler yetişkin olmaya, seks hakkında maksimum bilgi edinmeye ve genellikle dikkatli olmayı unutmaya çok heveslidir. Bu tür döküntü eylemlerinin sonuçları: hamilelik, hastalık, kürtaj. İdeal durum, genç insanlara, ayaklarınızın üzerinde güvenle durduğunuzda ve kendinize, eşinize ve çocuğunuza bakabildiğinizde, yalnızca evlilikte seks yapmanın gerekli olduğunu kanıtlamaktır.
Gençler çevrelerindeki insanlardan çok etkilenirler ve akranlarından daha kötü olmadıklarını göstermek isterler. Ve böylece, ne kadar erken seks yapmaya başlarlarsa o kadar iyi olur. Herkes gibi olmak unvanı için böyle bir kovalamaca, prezervatifi unutur. Ve arkadaşlık, sevgi ve güven üzerine inşa edilen güçlü ilişkiler yerine, bu kadar erken yaşta seks olacak, ki bu her şeyin üstesinden gelebilir. Ancak ergenlerin cinsiyetini unutursanız ve yetişkin çiftlere bakarsanız, Seks sırasında korunmada bile sorun yaşayabilirler. Birçok erkek ve bazen kadınlar, prezervatifsiz seksin çok daha iyi ve daha hassas olduğunu iddia ediyorlar. Ama sonra tekrar, hiç kimse hastalığı ve hamile kalma olasılığını iptal etmedi.
Prezervatif nasıl reddedilir ve seks güvenli hale getirilir? Bugün korunaklı seks için birçok yöntem ve yöntem var. Vücudun yaşı ve durumu dikkate alınarak seçilmelidir. Kontraseptiflere getirilen temel gereksinimler hamileliğe karşı koruma ve vücuda en az zarar vermektir. Ve bu kriterler arasında lider prezervatiftir. Ancak herkes bu yöntemden heyecan duymaz ve yeni yöntemler aramaya başlar ve bazen onlar hakkında tamamen unutulur ve şansa ve şansa güvenir. Seks gibi bir ilişki sistemi de popüler bariyer yöntemleri gibi kapaklar, diyaframlar, mumlar ve jeller. Ancak cinsel ilişkiden önce ve doğru uygulama hakkında bir jinekoloğa danışmadan önce uygulanmaları gerekir. Hormonal doğum kontrol hapları da popüler bir doğum kontrol yöntemidir. Ancak alımları dikkatle izlenmelidir: her gün aynı anda içilmeleri gerekir. Hapı yanlış zamanda alırsanız, vücuttaki dengeyi bozabilir ve istenmeyen gebeliklere yol açabilir. Tablet alırken, karaciğer ve böbreklere getirdikleri zararı unutmamalısınız.
Doğum kontrol hapları, varisli damarlar, böbrek ve karaciğer hastalıkları ve zayıf kan pıhtılaşmasından muzdarip kızlar ve kadınlar için kontrendikedir. Başka bir etkili yol, kesintiye uğramış cinsel ilişkidir. Bu yöntemin pahasına görüşler çok paylaşılır, çünkü bazıları güvensizliğinden emindir ve diğerleri bunu etkili ve en iyi doğum kontrol yöntemi olarak görür. Doktorlar bu yöntemi hamilelikle acele etmeyen çiftler için önerirler, ancak böyle bir şey olsa bile, bir çocuk sahibi olmayı umursamazlar. Ayrıca, birçoğu hamilelikten korunma takvim yöntemini kullanır. Bunu yapmak için, döngüyü hesaplamanız ve onu takip etmeniz, seks yapmanız gerekir.

Menstrüasyon sırasında ve sonrasında diğer kontraseptif yöntemleri kullanamazsınız ve döngü sırasında cinsel ilişkiden kaçınmak veya prezervatif veya başka bir yöntem kullanmak daha iyidir. Ayrıca, kadınlar lateks alerjisi olduğunda, intrauterin cihaz kullanılabilir. Ancak bunun da olumsuz sonuçlar doğurabileceğini bilmelisiniz. Bazen, elbette, Romantik ve tutkulu bir tarihten sonra prezervatif olmadan korunmasız seks olduğu ve hamileliğin planlarınıza dahil olmadığı durumlar vardır, o zaman bir jinekoloğa başvurmanız gerekir. Doktor, hamileliği önlemeye yardımcı olacak hapları yazarak bu durumda yardımcı olacaktır. Ayrıca, cinsiyetin sadece güvendiğiniz bir partnerle olması gerektiği unutulmamalıdır.