» »

Seksi saçları olan kıza ayrı bir ödül verilmelidir

Seksi saçları olan kıza ayrı bir ödül verilmelidir Seksi saçları olan kıza ayrı bir ödül verilmelidir Seksi saçları olan kıza ayrı bir ödül verilmelidir
Aslında, bu enfeksiyonu yok etmek çok basit olabilir — gerekli unsurun tamamen çıplak bir Mersin escort şekilde podyuma çıkması gereken dünya çapında bir Güzellik Yarışması düzenlemek gerekir ve traş bacakları ve cinsel organları olan kızlar ön aşamada diskalifiye edilmelidir. Kozmetik, kuaför ve tıraş makinesi olmadan gerçek doğal güzelliğin bir vitrini olmalı. Ve Yoni'deki en güzel ve seksi saçları olan kıza ayrı bir ödül verilmelidir. Ve bu yarışmanın gösterisi ilk kanalda Pazar gecesi olmalı. Söyleyeceksin-bu mümkün değil! Evet, mevcut güç mümkün değil. İlk olarak, kafalarına böyle bir düşünce gelemez ve ikincisi, bu eyleme izin vermektense kendilerini asmayı tercih ederler. Ama bir gün bu olacak.
Antik çağda seks: bu yaz milyonlarca yıl önce yetişkin aşkı neydi, en kötü korkularım doğrulandı. Kadınların her zaman özel ve orijinal görünmek istedikleri ve burada tam tersi olduğu anlaşılıyor. Hepsi biyosentez cihazından çıkarıldı.

Bana öyle geliyor ki, bu küresel bir provokasyon - anne, dünyevi enerjiden mümkün olduğunca çok sayıda dişi koparmak. Açıkçası, yakın gelecekte insan sorununa kesin bir çözüm olacak-yani, Dünyada hiçbir insanın kalmayacağı anlamında. Yeni reptoid sahipleri ve köleleri insan zombileri ve Klonlarıdır. Şehvetleri tatmin etmek için insan dişileri de dahil olmak üzere - tüm insan özelliklerinden tamamen yoksun-kertenkeleler gibi pençelerle, bukalemunlar gibi makyajla, piercing, dövme ve diğer insan olmayan niteliklerle.